Αποκλειστικό: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι πληγές στα πόδια, ο απαιτητικός παρτενέρ και το τσα τσα
Media

Αποκλειστικό: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι πληγές στα πόδια, ο απαιτητικός παρτενέρ και το τσα τσα

Το «Dancing with the stars» έχει μπει στην τελική ευθεία και την Κυριακή είναι το πρώτο live. Εμείς «τρύπωσαμε» στις πρόβες των διαγωνιζόμενων και σας μεταφέρουμε όλα όσα είδαμε.

Μπορεί σε λίγες μέρες να είναι το πρώτο live, αλλά λόγω της αναβολής που πήρε, οι επώνυμοι είχαν και άλλες μέρες στην διάθεση τους και έτσι προχώρησαν στην προετοιμασία της δεύτερης χορογραφίας, αφού αυτή την Κυριακή δεν θα υπάρξει αποχώρηση.

Η πρώτη χορογραφία είναι το «τσα τσα» για τις γυναίκες και το «tango» για τους άντρες. Μπορεί οι περισσότεροι να πίστευαν ότι θα είναι εύκολα τα πράγματα στο παρκέ, ωστόσο αρκετοί «τα βρήκαν σκούρα». Μια από αυτές είναι και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία δήλωσε στο gossip-tv.gr: «Όταν παρακολουθούσα τα προηγούμενα Dancing νόμιζα ότι ήταν εύκολο. Τώρα που το κάνω έχω να πω ότι είναι πολύ πιο δύσκολο και δεν έχει καμία σχέση όπως το βλέπει ο κόσμος από το σπίτι». Είναι έτοιμη η ηθοποιός για την Κυριακή; «Λόγω της αναβολής είχαμε μια εβδομάδα παραπάνω να δουλέψουμε την χορογραφία και πιστεύω ότι θα είμαστε αρκετά έτοιμοι», αποκάλυψε η Ντορέττα και μας το επιβεβαίωσε και ο παρτενέρ της Παύλος Μανογιαννάκης.

- Ο παρτενέρ σου είναι αυστηρός μαζί σου;

«Είναι πολύ απαιτητικός και αυτά που μου λέει θέλει να τα κάνω εκείνη την στιγμή. Ναι είναι απαιτητικός και εμένα μου ταιριάζει αυτό γιατί προσπαθώ ακόμα περισσότερο για να τα καταφέρω. Όλο αυτό που κάνουμε είναι πολύ δύσκολο και το τσα – τσα που χορεύουμε την Κυριακή όταν πρωτοείδα την χορογραφία λέω: «Παιδιά αποκλείεται». Είναι πολύ γρήγορος χορός και από την ταχύτητα που πρέπει να τα κάνεις δεν μπορούσα να δω τα βήματα».

- Ποια ήταν η σχέση σου με τον χορό πριν το Dancing;

«Με αυτό το είδους χορού δεν είχα ασχοληθεί ποτέ. Όταν ήμουν μικρή έκανα ρυθμική που έχει σχέση με το μπαλέτο, βέβαια δεν έχει καμία σχέση με αυτό που κάνουμε τώρα. Μου αρέσει όμως πάρα πολύ και είναι εκτόνωση όλο αυτό που κάνω».

Η Ντορέττα είναι αυστηρή με τον εαυτό της και έχει βάλει τον πήχη ψηλά. Στροφές και σηκώματα είναι μερικά από αυτά που θα δούμε στα πρώτα live. «Αυτό είναι του Παύλου ιδέα, αλλά είμαστε στην ίδια φιλοσοφία και θέλουμε αυτό που θα παρουσιάζουμε στον κόσμο κάθε Κυριακή να έχει κάτι πέρα από το βασικό του χορού για να το κάνει να φαίνεται διαφορετικό. Προσπαθούμε και κάνουμε πράγματα που δεν είναι πολύ εύκολα, αλλά αν δούμε ότι κάτι δεν μπορούμε να το κάνουμε δεν το διακινδυνεύουμε για να μην χαλάσουμε όλη την χορογραφία. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να εστιάσουμε στην τεχνική του χορού και όχι στο φαντασμαγορικό κομμάτι»

Η ηθοποιός και ο παρτενέρ της δουλεύουν πάρα πολλές ώρες και αυτό έχει επιπτώσεις στα πόδια της Ντορέττας Παπαδημητρίου , η οποία πριν λίγες μέρες ανέβασε φωτογραφία στο twitter της με τα τραυματισμένα πόδια της. «Έχω πληγές στα δάχτυλα των ποδιών μου από τα παπούτσια και το καλσόν που είναι χοντρό σαν συρματόπλεγμα και επειδή πατάω τον εαυτό μου συχνά -δεν ξέρω πως γίνεται αυτό – έχω διάφορα σημάδια», είπε γελώντας η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Όσον αφορά την κριτική επιτροπή φαίνεται ότι δεν αγχώνει καθόλου το ζευγάρι και είναι έτοιμο να δώσει τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου ν’ αποσπάσει θετικά σχόλια και υψηλή βαθμολογία.

Τέλος, ο χορογράφος Παύλος Μανογιαννάκης μας αποκάλυψε για την μαθήτριά του Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Με την Ντορέττα πάμε πολύ καλά, έχει θέληση, θέλει να φτάνει στα άκρα και προσπαθεί να κάνει αυτά που της δείχνω όσο πιο τέλεια γίνεται, πράγμα που με βοηθάει πάρα πολύ για να δουλεύουμε. Είναι εύκολη μαθήτρια, πολύ συνεπής, είναι πολύ ευδιάθετη και μου έχει εμπιστοσύνη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved