Αποκλειστικό: Νηστική η Κελεκίδου δεν χορεύει – πήγε με ταπεράκι στην πρόβα
Media

Αποκλειστικό: Νηστική η Κελεκίδου δεν χορεύει – πήγε με ταπεράκι στην πρόβα

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το «Dancing with the stars», «τρυπώσαμε» στις πρόβες της Κέλλυς Κελεκίδου. Η τραγουδίστρια ήρθε στην σχολή χορού με δυο ταπεράκια στο χέρι για να φάει με τον παρτενέρ της γιατί όπως είπε: «Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει».

Η Κέλλυ Κελεκίδου αρκετά ανανεωμένη και ευδιάθετη συζήτησε με τον Βαγγέλη Χολέβα τον χορογράφο της τι πρόκειται να κάνουν και αφού τσίμπησαν λίγο από τους λαχανοσαλμάδες και τα πιροσκί τυριού που είχε φτιάξει με τα χεράκια της ξεκίνησαν να κάνουν την χορογραφία τους.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή μας έδειξαν ότι έχουν χημεία και ότι έχουν δέσει ως παρέα. «Με τον Βαγγέλη έχουμε γίνει δυο καλά φιλαράκια. Νομίζω ότι όταν υπάρχει μια καλή σχέση και επικοινωνία μπορείς να επικοινωνήσεις και στην μουσική και στον χορό. Ο Βαγγέλης είναι ένας άνθρωπος που έχει πολύ ανοιχτό μυαλό δέχεται πάρα πολλά πράγματα από αυτά που έχω να του προτείνω. Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν ανοιχτό μυαλό και μπορούν να δέχονται πράγματα γιατί έτσι είμαι και εγώ στην ζωή μου. Παρόλο που είναι αυτός ο χορογράφο δανείζεται πολλές φορές πράγματα που του αρέσουν», δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr η τραγουδίστρια και σε αυτό συμφώνησε και ο Βαγγέλης Χολέβας: «Η Κέλυ και εγώ έχουμε ανακαλύψει ότι έχουμε πολλά κοινά και μέσα σε αυτά είναι και το φαγητό και ο καφές. Είναι δυο πράγματα που αγαπάμε πολύ»

- Ποια είναι η σχέση σου με τον χορό;

«Η σχέση μου με τους ελληνικούς χορούς είναι πάρα πολύ καλή. Όσον αφορά αυτό το είδους χορού δεν το ήξερα και ήταν ευκαιρία να το γνωρίσω μέσα από το Dancing»

- Είσαι έτοιμη για το live της Κυριακής;

«Μπορώ να σου πω ότι έχουμε κάνει πάρα πολλές πρόβες με τον Βαγγέλη και έχουμε κουραστεί αρκετά, αλλά ποτέ δεν μπορώ να σου πω ακόμα και όταν βγαίνω στην σκηνή για να τραγουδήσω ότι είμαι έτοιμη 100% . Πάντα υπάρχει αυτό το χτυποκάρδι, αυτό το άγχος αλλά νομίζω ότι με το που πατάω το πόδι μου πάνω στο stage κατά έναν μαγικό τρόπο φεύγει και προσπαθούμε για το καλύτερο»

Η Κέλλυ Κελεκίδου δεν νιώθει ότι είναι αγχωμένη με την κριτική επιτροπή, αφού δεν τους έχουν κρίνει ακόμα. «Είμαι πολύ χαρούμενη που στην παρέα μας έχει προστεθεί η κυρία Κάτια Δανδουλάκη γιατί την θαύμαζα από παλιά. Νομίζω ότι αυτός που είναι το πιο πειραχτήρι είναι ο κύριος Λάτσιος. Αλλά όταν ξέρεις ότι θα κριθείς και από την επιτροπή και από τον κόσμο νομίζω ότι δεν πας με τον φόβο τι θα πουν, αλλά ξέρεις ότι θα δεχτείς μια κριτική. Εμένα μου αρέσει να δέχομαι κριτική γιατί με βοηθάει να βελτιώνομαι».

Η τραγουδίστρια μπορεί ν’ απολαμβάνει τις ώρες που κάνει πρόβες με τον Βαγγέλη Χολέβα και να είναι χαρούμενη με την συμμετοχή της στο Dancing, ωστόσο υπάρχουν πράγματα που την έχουν δυσκολέψει. «Νομίζω ότι αυτό που με δυσκολεύει περισσότερο είναι αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε με τον Βαγγέλη, το οποίο θέλει αρμονία από τα χέρια, τα πόδια, το μυαλό και σε συνδυασμό με την έκφραση. Είναι κάτι που δεν το κατέχω. Αν πρέπει να φτάσω στο δέκα θα σου πω ότι ξεκινάω από το μηδέν και επειδή είμαι τελειομανής θέλω να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα ώστε να είμαι αντάξια των προσδοκιών και της παραγωγής και του κόσμου», αποκάλυψε στο gossip-tv.gr η Κέλλυ Κελεκίδου.

Η Κέλλυ είναι τελειομανής και μαζί με τον παρτενέρ της έχουν θέσει τον πήχη ψηλά. «Θέτω τον πήχη της εκάστοτε χορογραφίας λίγο πιο ψηλά από το όριο της Κέλλυς. Χρειάζεται δουλειά αλλά θα το καταφέρουμε», δήλωσε ο Βαγγέλης Χολέβας και στην συνέχεια μας αποκάλυψε αν η Κέλλυ είναι καλή μαθήτρια. «Η Κέλλυ παρόλο που έχει ξεκινήσει από μηδενικό στάδιο σε αυτούς τους χορούς, το καλό είναι ότι έχει ένα πανέμορφο σώμα και ένα μυαλό που μπορεί να δίνει εντολή στο σώμα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί έχει καλή αντίληψη οπότε με δουλειά, γιατί αυτοί οι χοροί χρειάζονται πολύ δουλειά και πιστεύω ότι μπορεί να γίνει πολύ καλή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved