Dancing with the stars: Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στην πρεμιέρα του show»
Media

Dancing with the stars: Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στην πρεμιέρα του show»

Πρεμιέρα είχαμε χθες για το Dancing with the stars και όπως σε κάθε τηλεοπτικό show, οι πρωταγωνιστές κλέβουν την παράσταση μπροστά, αλλά και… πίσω από τις κάμερες;

Τι συνέβαινε λοιπόν όταν οι τηλεθεατές έβλεπαν διαφημίσεις; Το κλίμα στα παρασκήνια λίγο πριν ξεκινήσει το show ήταν αρκετά καλό, με τους πρωταγωνιστές να ετοιμάζονται σιγά σιγά για τις θέσεις τους. Η Ζέτα Μακρυπούλια υπέρλαμπρη μέσα στο Celia Kritharioti φόρεμά της, φωτογραφήθηκε και μετά πέρασε στο πλατό για να κάνει πρόβες. Η παρουσιάστρια, αν και λίγο αγχωμένη, ωστόσο αστειευόταν συνέχεια με τους συνεργάτες της.

Οι λαμπεροί αστέρες του show φρόντιζαν για τις τελευταίες λεπτομέρειες, μεταξύ άλλων να δώσουν συνεντεύξεις, να τελειοποιήσουν το μακιγιάζ, αλλά και να θυμηθούν την χορογραφία τους. Η Λάουρα Νάργιες ήταν πολύ ομιλητική και ευδιάθετη. Χιούμορ έκανε συνέχεια η Βάσια Τριφύλλη, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος ήταν σοβαρός αλλά και ευγενικός. Στα παρασκήνια ήταν και η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία μιλούσε και εμψύχωνε τους διαγωνιζόμενους!

Ιδιαίτερα ευδιάθετη ήταν η Νικολέττα Ράλλη, ενώ πιο σοβαρή ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Χιούμορ έκανε και η Έλενα Παπαβασιλείου αλλά και ο Γιώργος Τσαλίκης. Μέχρι και το πρώτο break υπήρχε άγχος, ωστόσο οι διαγωνιζόμενοι, αλλά και οι κριτές το ξεπερνούσαν σχετικά γρήγορα. Η Κάτια Δανδουλάκη άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ως η καινούργια της επιτροπής, αφού εκτός από την καλή της ενέργεια, προσέδωσε κύρος στο show, όντας για πάρα πολλά χρόνια πρώτη στον τομέα της!

Σχεδόν όλοι οι διαγωνιζόμενοι είχαν δικούς τους ανθρώπους κοντά τους. Η Βάνα Μπάρμπα είχε την κόρη της, ο Νίκος Αναδιώτης φίλους αλλά και την σύζυγό του, ο Γιώργος Τσαλίκης την Δώρα, την οποία και ευχαρίστησε δημόσια που είναι πάντα δίπλα του, ενώ μεγάλο φαν κλαμπ είχαν η Μαριάντα Πιερίδη και ο Ηλίας Βρεττός.

Χαμός έγινε όταν βγήκε στην σκηνή η Βάσια Τριφύλλη, η οποία έδωσε παλμό στο στούντιο και έδειξε να χαίρεται αυτό που κάνει!

Φέτος, για πρώτη φορά το backstage μεταφέρεται μέσα στο στούντιο, απέναντι από τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ο Αργύρης Αγγέλου, αν και ξεκίνησε ιδιαίτερα αγχωμένος, στη συνέχεια έδειξε να βρίσκει τον ρυθμό του! Το πρώτο Dancing with the stars για φέτος, κύλησε ομαλά, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα ευτράπελα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved