Νικολούλη για την υπόθεση του Μάριου: «Τέτοια υπόθεση δεν έχω ξαναζήσει»

Νικολούλη για την υπόθεση του Μάριου: «Τέτοια υπόθεση δεν έχω ξαναζήσει»

Η Αγγελική Νικολούλη καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες προκειμένου να καταφέρει να "ρίξει φως" και να εξιχνιάσει την υπόθεση του νεαρού Μάριου Παπαγεωργίου.

Η ίδια έγραψε στο προσωπικό της site:

«Η υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου μας έχει όλους συγκλονίσει. Ένας νέος γεμάτος ζωή και σεβασμό για την οικογένεια του και τους συνανθρώπους του.

Ο άνθρωπος που εμπιστευόταν σαν να ήταν ο πατέρας του, οργάνωσε την απαγωγή του και τον εξαφάνισε. Τέτοια υπόθεση δεν έχω ξαναζήσει φίλοι μου στην μακρόχρονη πορεία μου στο αστυνομικό ρεπορτάζ.

Όλοι εμείς οι απλοί πολίτες περιμέναμε τόσους μήνες από την Αστυνομία να ρίξει φως στο σκοτάδι. Όπως συνηθίζει σε περιπτώσεις απαγωγών. Τι συνέβη τώρα και δεν κατάφεραν να βρουν την άκρη του μπερδεμένου νήματος; Πως τους ξεγέλασε ένας "απατεώνας", όπως λένε χαρακτηριστικά τον εγκέφαλο; Είναι δυνατόν να μη μπορούν να αντλήσουν από τους συνεργούς -τουλάχιστον από τον πιο κοντινό του που εκβίαζε τηλεφωνικά τη μητέρα του θύματος- την πληροφορία για την τύχη του;

Ο κόσμος τάχει χάσει με αυτή την εξέλιξη. Προσωπικά όσο ψάχνω, τόσο σοκάρομαι... Εντοπίσαμε κενά στην έρευνα που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σε τόσο σοβαρή υπόθεση. Πήγαμε σε χώρους και βρήκαμε μάρτυρες που θα έπρεπε να είχε βρει από τις πρώτες μέρες η Αστυνομία. Καταλάβαμε το ρόλο και τη συμμετοχή βασικών προσώπων, από τα λάθη τους και τα ηλεκτρονικά ίχνη που άφησαν... Πρόσωπα που δεν κλήθηκαν από την Αστυνομική Αρχή να δώσουν εξηγήσεις...

Οι συγγενείς του άτυχου νέου ψάχνουν απελπισμένα ένα σημάδι απ' τη ζωή του και εμείς στο ΄΄Τούνελ΄΄ είμαστε στο πλευρό τους και συνεχίζουμε με επιμονή την προσπάθεια προς σ΄ αυτή την κατεύθυνση. Ο Μάριος όμως παραμένει αγνοούμενος και αυτοί που ξέρουν δεν μιλούν. Δεν δείχνουν όμως να φοβούνται τις Αρχές... Κάποιοι λένε ότι προστατεύονται... Ο εγκέφαλος της όλης τραγικής ιστορίας, φέρεται να διόριζε στο Δημόσιο όποιον πλήρωνε τα περισσότερα... Ποιους λάδωνε για να του ανοίγουν παράθυρα στην παρανομία;

Προσωπικά δεν θέλω να πιστεύω αυτό που πολλοί ψιθυρίζουν: Πως υπάρχει συγκάλυψη. Περιμένω όμως κι εγώ αυτό που απλοί πολίτες ζητάνε απ΄ τους ένστολους γιους του εγκέφαλου: Μια άλλη αντιμετώπιση. Στο όνομα της στολής που φοράνε και του όρκου που έχουν δώσει, να καταφέρουν όσα δεν μπόρεσε η ηγεσία τους ..Να πείσουν τον πατέρα τους να τους πει την αλήθεια. Το χρωστάνε στην οικογένεια του Μάριου που τους εμπιστευόταν τόσα χρόνια. Σε όλους εμάς τους πολίτες που ορκίστηκαν να προστατέψουν.

Κάποιος στο διαδίκτυο επιχείρησε να αποκαλύψει κάτι για την απαγωγή, αλλά σταμάτησε. Όποιος γνωρίζει τι απέγινε ο Μάριος πρέπει να μιλήσει... Έστω και ανώνυμα.. Αν δεν το κάνει, θα γίνει συνένοχος σε ένα έγκλημα σε βάρος ενός αθώου νέου που το μόνο λάθος του, ήταν ότι εμπιστευόταν εύκολα τους ανθρώπους...»!