Πάνος Βλάχος: «Δεν ξέρω γιατί ξάφνιασα το Λιάγκα και την Σκορδά»
Media

Πάνος Βλάχος: «Δεν ξέρω γιατί ξάφνιασα το Λιάγκα και την Σκορδά»

Ο Γιώργος Σατσίδης υποδέχεται στην εκπομπή "Movies & Stars" την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, στις 20.00 τον αγαπημένο ηθοποιό Πάνο Βλάχο.

Ακόμη, ο Γιώργος Σατσίδης ταξιδεύει στο Λος Άντζελες και φιλοξενεί την αποκλειστική συνέντευξη του Matthew Morrison.

Ο γοητευτικός ηθοποιός που γνωρίσαμε από τη «Ζωή της Άλλης» αλλά και τους «Βασιλιάδες», αποκαλύπτει στον Γιώργο Σατσίδη τι λατρεύει να βλέπει στον κινηματογράφο, τι τον ενοχλεί στην τηλεόραση και πόσο άλλαξε μετά το άδοξο τέλος των «Βασιλιάδων». Ο Πάνος Βλάχος μίλησε έξω από τα δόντια για τη συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγο καιρό στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά αποκαλύπτοντας το άγνωστο παρασκήνιο της πετυχημένης σειράς. «Δεν ξέρω γιατί τους ξάφνιασα. Ουσιαστικά δεν αφορά κανέναν τι συμβαίνει στην προσωπική μας ζωή, αφορά το τι βγαίνει στον αέρα. Ο μόνος λόγος που έγινε αυτό, ήταν μία δική μου ειλικρινή δήλωση του τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Δεν το έκανα για να ιντριγκάρω κανέναν, ούτε κάποιο παράλληλο σύμπαν».

Στην ερώτηση του Γιώργου Σατσίδη, εάν τον λυπεί το γεγονός ότι τελικά δε θα συνεχιστούν οι «Βασιλιάδες» εκείνος απάντησε: «Με στεναχωρεί το ότι δε θα ξαναδώ ανθρώπους που γνώρισα και εκτίμησα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Δυστυχώς τίποτα δεν μπορείς να κρύψεις από τον κόσμο. Έχουμε φτάσει στο σημείο να πηγαίνεις στο περίπτερο και να σε ρωτάνε αν πληρώθηκες από τους Βασιλιάδες. Παλιά σου έλεγαν τι ωραίος που είσαι, μου θυμίζεις κάποιον, τώρα σε ρωτάνε αν πληρώθηκες. Όλο αυτό σε κάνει να χάνεις το κέφι και τη χαρά να κάνεις καλά τη δουλειά σου!». Όσο για τη θεατρική του συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο « Ένας υπηρέτης για δύο αφεντικά», ο Πάνος Βλάχος τη χαρακτήρισε απλά μοναδική!

Στην ίδια εκπομπή ο Γιώργος Σατσίδης συναντά τον Matthew Morrison, πρωταγωνιστή της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Glee», στο σετ των γυρισμάτων της σειράς, στα στούντιο της Paramaount. Ο Morrison αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι ήταν έτοιμος να έρθει στη Μύκονο για διακοπές, όταν κάποιοι τον συμβούλεψαν ότι είναι καλυτέρα να μην ταξιδέψει στη χώρα μας γιατί είναι επικίνδυνα. Ο ίδιος δηλώνει: «Ήμουν έτοιμος να έρθω στην Ελλάδα, αλλά τελικά δε με άφησαν κάποιοι γνωστοί μου. Θέλω όμως πολύ να επισκεφτώ τη χώρα σας. Έχω δει εικόνες των ελληνικών νησιών και πραγματικά τρελαίνομαι! Φέτος σκοπεύω πια να έρθω, κανένας δε θα μου αλλάξει τη γνώμη! Ελλάδα σου έρχομαι!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved