Το MTV κάνει τη διαφορά
Media

Το MTV κάνει τη διαφορά

Η κρίση δοκιμάζει σκληρά το χώρο των Media, και οι πάλαι ποτέ εκδοτικές αυτοκρατορίες καταρρέουν η μια πίσω από την άλλη.

Οι μειώσεις μισθών και οι απολύσεις στα ΜΜΕ δυστυχώς έχουν γίνει συνηθισμένη είδηση και η συζήτηση όλων είναι πόσα και ποια Μέσα θα αντέξουν αλλά και τι ποιότητα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας μπορούν πια να προσφέρουν...

Στα σπίτια, η συζήτηση που γίνεται μεταξύ φίλων, είναι πόσες φορές έχουν δει τις επαναλήψεις των σήριαλ που κατά κόρον προβάλλονται από την ιδιωτική τηλεόραση αλλά και πόσα χρόνια πριν είναι τα γυρίσματα! Ακόμα αναρωτιόμαστε που χαθήκαν οι ηθοποιοί που έπαιζαν σε αυτά...

Μέσα σε όλο αυτό το καταθλιπτικό και μουντό μέλλον των Μέσων, ένα αισιόδοξο μήνυμα έρχεται από το αγαπημένο μουσικό κανάλι MTV!

Το κορυφαίο brand φρεσκάρει το περιεχόμενο του, αναδεικνύει νέα πρόσωπα και το κυριότερο στρέφεται προς την ελληνική αγορά.

Αν και το πρόγραμμα του είναι συνυφασμένο με τα διεθνή hit, το ΜTV Greece κάνει στροφή προς το ελληνικό ρεπερτόριο.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού σχεδιάζουν ήδη νέες προτάσεις, ολοκαίνουργιες παραγωγές με ελληνικό χαρακτήρα που αναμένεται να συζητηθούν ενώ έκπληξη θα προκαλέσουν τα νέα πρόσωπα που θα κατακλύσουν τις οθόνες μας!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον τρεις εσωτερικές παραγωγές θα προστεθούν άμεσα στο line up του καναλιού.

Το MTV, υπόσχεται να ανανεώσει την καθημερινότητα μας... Προσεχώς MTV νεότερα!!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved