Η Μαρία Καβογιάννη στο «Traction»
Media

Η Μαρία Καβογιάννη στο «Traction»

O Κώστας Στεφανής βρίσκει το "δάσκαλό" του με τη Μαρία Καβογιάννη στο διπλανό κάθισμα ενός αυτοκινήτου που έχει βαλθεί να σπάσει κάθε ρεκόρ οικονομίας το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στο «Traction» στις 18.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η πρώτη μέρα του Δεκέμβρη βρίσκει το επιτελείο της εκπομπής σε μεγάλα κέφια. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, από τη στιγμή που φιλοξενεί την εξαίρετη ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη. Μια ξεχωριστή παρουσία του θεάτρου, της μικρής και της μεγάλης οθόνης, που καταθέτει ψυχή σε κάθε ρόλο, με τον δικό της μοναδικό τρόπο είτε πρόκειται για δράμα είτε για κωμωδία.

Αυτή η φορά, ο Κώστας Στεφανής βρίσκει το "δάσκαλό" του με τη Μαρία στο διπλανό κάθισμα του νέου Skoda Citigo, ενός αυτοκινήτου που έχει βαλθεί να σπάσει κάθε ρεκόρ οικονομίας. Ένας απολαυστικός διάλογος ανάμεσα σε δύο παλιά φιλαράκια, που ξεδιπλώνει την οικολογική ευαισθησία της αγαπημένης όλων Μαρίας Καβογιάννη. Μιας ηθοποιού που μαγνητίζει τα βλέμματα, που αγγίζει ψυχές και που εντυπωσιάζει διαρκώς με το ταλέντο και τον αυθορμητισμό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved