Ο Γιάννης Σμαραγδής ξεσπά για τις αρνητικές κριτικές για το «Χαβιάρι»: «Τίνος εχθρός είμαι; Τίνος εχθρός είναι η ταινία;»
Media

Ο Γιάννης Σμαραγδής ξεσπά για τις αρνητικές κριτικές για το «Χαβιάρι»: «Τίνος εχθρός είμαι; Τίνος εχθρός είναι η ταινία;»

Για όλους όσοι κατέκριναν το «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Σμαραγδής ξεσπώντας καθώς, όπως αποκαλύπτει διαπίστωσε όχι μόνο αρνητικότητα αλλά και εχθρότητα.

«Δεν τους άρεσε ή είχαν αποφασίσει οργανωμένα να χτυπήσουν την ταινία; Διότι διαπίστωσα όχι μόνο αρνητικότητα, αλλά και εχθρότητα. Τίνος εχθρός είμαι; Τίνος εχθρός είναι η ταινία; Μόνο καλό έκανε. Μήπως ακριβώς ορισμένα κέντρα, προσπάθησαν να απομακρυνθούν τους θεατές από την ταινία;», λέει ο σπουδαίος σκηνοθέτης στο Εγώ και συνεχίζει τονίζοντας πως δεν γνωρίζει τον λόγο της επίθεσης. «Το ότι γίνεται από πρόθεση μπορώ να το πω κατηγορηματικά. Άρχισαν τα αρνητικά σχόλια, πριν καν προβληθεί η ταινία. Στην χώρα μας δεν επιτρέπεται να κάνει ένας Έλληνας κινηματογραφιστής ταινίες που να λέει ότι ο Ελληνικός λαός προσωρινά είναι αδύναμος, αλλά θα ξαναγίνει ισχυρός; Ότι πρέπει να έχουμε πίστη στον εαυτό μας και στην χώρα μας; Από την άλλη μεριά λέω «Δεν τους πέρασε». Πάντα νικά το καλό. Παραπάνω από τριακόσιες χιλιάδες άνθρωποι έχουν δει την ταινία, γιατί βρήκαν τρόπο να μιλήσουν με την αγαθή ψυχή της». Ο ίδιος μεταξύ άλλων αποκαλύπτει το μήνυμα που έστειλε σε κάποιον που έγραψε κακή κριτική. «Ένας άνθρωπος, που έγραψε άσχημα, στο παρελθόν προσπάθησε να μπει στον κινηματογράφο και απέτυχε ήταν βοηθός μου. Του έστειλα λοιπόν το εξής μήνυμα «Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν ότι όσοι κάνουν το κακό, οι θεοί τους τρελαίνουν. Εύχομαι να μη σου συμβεί». Χτύπησε τις «Νύφες», την «Πολίτικη κουζίνα», το «Γκρέκο» και αυτή την ταινία με κακότητα. Είναι ωραίο πράγμα αυτό; Κοιμάται καλά το βράδυ; Εγώ κοιμάμαι όμως», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved