«Traction»: Τι θα δούμε σήμερα στην εκπομπή
Media

«Traction»: Τι θα δούμε σήμερα στην εκπομπή

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος με τον Κώστα Στεφανή παρουσιάζουν ένα καινούριο μοντέλο αυτοκινήτου στο γκολφ της Γλυφάδας το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο «Traction» στις 18.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος φιλοξενείται από τον Κώστα Στεφανή και από κοινού, στο γκολφ της Γλυφάδας, κάνουν τη δική τους παρουσίαση στο ολοκαίνουργιο VW Golf, που αισίως μπήκε στην 7η γενιά του.

Συστάσεις για τον ταλαντούχο ηθοποιό δεν χρειάζονται, έχει ήδη τιμηθεί ως ο καλύτερος νέος δημιουργός για την ερμηνεία του στην παράσταση "Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός" και έχει υπάρξει δύο φορές υποψήφιος για το Βραβείο "Δημήτρης Χορν", ενώ οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις σε σειρές όπως ο "Κόκκινος κύκλος", η "10η εντολή", οι "Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα" και οι "7 θανάσιμες πεθερές" τον έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητό και δημοφιλή στο ευρύ κοινό.

Τα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

Citroen C4

Ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της γαλλικής «σχολής» αποφασίζει να αλλάξει ριζικά χαρακτήρα. Το νέο C4 δεν είναι πια τόσο ακραίο σε ότι αφορά στη σχεδίασή του, είναι όμως όσο προσγειωμένο χρειάζεται για να γίνει μπεστ-σέλερ.

Skoda Octavia TDI

Αυτοκίνητο και κινητήρας δεν είναι καινούργια, είναι όμως ο συνδυασμός για την Ελλάδα. Και ο συντάκτης της εκπομπής το διασκεδάζει δεόντως, αφού είναι το "πρώτο του" πετρελαιοκίνητο Ι.Χ. που παρουσιάζει εντός συνόρων.

Tredalo

Μια ρόδα χάμστερ σε μέγεθος ικανό ώστε να χωρά μέσα της ένας άνθρωπος, αυτό είναι το Tredalo. Χειροποίητη ιδιοκατασκευή ενός Βρετανού που αποπειράθηκε να περπατήσει πάνω στο νερό για 48 ώρες. Όμως, αποδείχθηκε ότι το μεν πνεύμα πρόθυμο, ο δε τροχός ασθενής.

Ford Focus 1000L Ecoboost

Το μπλοκ του κινητήρα είναι λίγο μικρότερο από μια κόλλα χαρτί Α4. Από μόλις 1000 κ.εκ. αποδίδει 125 ίππους. Αλήθεια, πόσο οικονομικά μπορεί να κινηθεί; Οι δύο συντάκτες του Traction αντιλαμβάνονται πως η οικονομία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο οδήγησης. Καιρός ήταν....

Ανασκόπηση WRC

Για μία ακόμα χρονιά η τριπλέτα Λεμπ-Ελενά-Citroen DS3 WRC έβαλε ένα ακόμα νταμπλ στο τσεπάκι της. Η είδηση ωστόσο που προκύπτει είναι η απόφαση του Γάλλου πολυπρωταθλητή για σταδιακή απόσυρσή του από το 2013. Έτερα συγκλονιστικά η αποχώρηση Ford - MINI και η επιστροφή Volkswagen - Hyundai.

Car Glass

Οι τηλεθεατές μπορούν να δουν πως μια μικρή πέτρα μπορεί να τσακίσει παρμπρίζ αυτοκινήτου και ψυχολογία οδηγού. Παράλληλα παρουσιάζουν πόσο εύκολο είναι να επανέρθουν όλα σε τάξη. Αρκεί μια επίσκεψη στην Car Glass, όπου σαν σύγχρονος "δύσπιστος Θωμάς" ο συντάκτης της εκπομπής αμφιβάλλει για τα πάντα και στο τέλος φεύγει ευτυχισμένος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved