Η Τάμτα, τα Fashion Brit Awards και οι βουτιές στο... ελληνικό δημόσιο
Media

Η Τάμτα, τα Fashion Brit Awards και οι βουτιές στο... ελληνικό δημόσιο

Τα Everyday Girls συναντούν την Τάμτα με αφορμή την κυκλοφορία του «Ροζ Ημερολογίου» στο πλαίσιο μεγάλης Εκστρατείας ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού.

Η γλυκιά τραγουδίστρια, που είναι πρέσβειρα της ενέργειας, μιλά στη Μυρτώ Κάζη για τις συμβουλές που δίνει η ίδια στην έφηβη κόρη της και για τη σημασία της πρόληψης σε κάθε ηλικία. Ακόμα, αποκαλύπτει τα νέα επαγγελματικά της βήματα.

Η Μαριάνθη Μπαραϊκτάρη συναντά με φόντο το Δημαρχείο Αθηνών στην πλατεία Κοτζιά, τον Βασίλη Φλώρο. Ο Βασίλης, 28 χρόνων, δεν μοιάζει καθόλου με την εικόνα του που μόλις φέρατε στο μυαλό σας. Το πρωί, δουλεύει στο Πρωτόκολλο του Δήμου, όταν όμως η δουλειά τελειώσει, κάνει σερφ, ξενυχτάει με τους φίλους του και όταν έρθει η ώρα να πάει στη δουλειά του, όντως… δουλεύει. Ούτε πασιέτζες, ούτε αδικαιολόγητες απουσίες, ούτε τίποτα. Σίγουρα βέβαια βοηθάνε τα χαμόγελα και η θετική αύρα που εισπράττει από τον γυναικείο πληθυσμό όταν τον αντικρίζει πίσω από το γκισέ!

Τι δεν πρέπει να φοβάσαι όταν αποφασίζεις να ασχοληθείς σε επίπεδο πρωταθλητισμού με τις καταδύσεις; Τα ύψη! Ο Αλέξανδρος Μάνος, πανελλήνιος, πανευρωπαϊκός και τρίτος παγκόσμιος πρωταθλητής στις καταδύσεις, ανεβαίνει με τη Μυρτώ Κάζη στον βατήρα των 5 μέτρων του κολυμβητηρίου της Γλυφάδας και κοιτά "αφ' υψηλού" τα απαιτητικά χρόνια των προπονήσεων.

Rihanna, Lana Del Ray, Adele και Florence Welch. Τα Everyday Girls, κάνουν review στις red carpet εμφανίσεις των celebrities για τα φετινά Fashion Brit Awards.

Δείτε ακόμα στην εκπομπή, χιλιάδες Ιταλούς να χορεύουν στο ρυθμό του Gagnam Style! Το μεγαλύτερο σε έκταση Flash Mob έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στην Piazza del Popolo στη Ρώμη. Χιλιάδες Ιταλοί συναντήθηκαν σε μια από τις πιο διάσημες πλατείες της πόλης, πολύ απλά για να χορέψουν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved