Ελευθερία Ελευθερίου: «Όταν άκουγα τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου στη Eurovision έκλαψα και νευρίασα πολύ. Ένιωσα ότι μου κάνουν πόλεμο»
Media

Ελευθερία Ελευθερίου: «Όταν άκουγα τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου στη Eurovision έκλαψα και νευρίασα πολύ. Ένιωσα ότι μου κάνουν πόλεμο»

Η Ελευθερία Ελευθερίου, με γιορτινή διάθεση, «ανοίγει» την καρδιά της στον Γιώργο Σατσίδη και την εκπομπή «Movies & Stars».

Καλεσμένη στο στούντιο του MTV, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην περσινή Eurovision μιλά για την εμπειρία της συμμετοχής της, για τον πόλεμο που ένιωσε ότι της έκαναν και αποκαλύπτει πότε ερωτεύτηκε! Η νεαρή τραγουδίστρια, λίγο πριν φύγει το 2012, κάνει απολογισμό για τη συμμετοχή της στην Eurovision: «Στην αρχή στεναχωρήθηκα όταν άκουγα τα πρώτα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου στο διαγωνισμό, γιατί ήμουν καινούργια στο χώρο αυτό και μπήκα κατευθείαν στα βαθιά. Έκλαψα και νευρίασα πολύ, ένιωσα ότι μου κάνουν πόλεμο. Η πιο ενοχλητική στιγμή στη Eurovision ήταν η εμμονή για την εμφάνιση μου και το εσώρουχό μου περισσότερο από ότι για την προσπάθεια και την ερμηνεία μου. Ήταν ανούσιο να ασχοληθούν με αυτό, είχαν όμως "κολλήσει". Ασχολήθηκαν με πράγματα που δεν έπρεπε να δώσουν τόσο σημασία. Στην Κύπρο και στο εξωτερικό τα media δεν ασχολήθηκαν σχεδόν καθόλου με αυτό το θέμα...μόνο στην Ελλάδα»! Για το ενδεχόμενο της μη συμμετοχής της Ελλάδας το 2013, η Ελευθερία είπε: «Μπορείς να ζήσεις και χωρίς τη Eurovision, υπάρχει όμως φανατικό κοινό και οι Έλληνες αγαπάνε τον διαγωνισμό. Δεν θεωρώ ότι είναι ξεπερασμένος. Από την άλλη πλευρά και άλλες χώρες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα αλλά μπορεί να γίνει η συμμετοχή με ένα πιο χαμηλό μπάτζετ. Φυσικά δεν αξίζει να σπαταλιούνται τα χρήματα που ξοδεύονταν παλιότερα».

Η 23χρονη τραγουδίστρια αποκαλύπτει όμως και πράγματα που δεν γνωρίζουμε για την προσωπική της ζωή: «Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ερωτεύτηκα! Δεν είμαι άνθρωπος που ερωτεύομαι και ενθουσιάζομαι εύκολα. Αυτό τον καιρό όμως είμαι πολύ καλά»! Όσο για τους άνδρες που προτιμά: «Μου αρέσουν οι άντρες με προσωπικότητα! μπορεί κάποιος να είναι πολύ όμορφος και αψεγάδιαστος αλλά να μην έχει προσωπικότητα και αυτό με χαλάει»! Η Ελευθερία Ελευθερίου μας βάζει σε γιορτινή διάθεση και ερμηνεύει ζωντανά στο στούντιο τραγούδια όπως το Last Christmas και

το All I want for Christmas και συζητά με τον Γιώργο Σατσίδη για τις αγαπημένες της χριστουγεννιάτικες ταινίες.

«Movies & Stars» : Η πιο hot εκπομπή για τον κινηματόγραφο, με τα πιο φρέσκα νέα από το χώρο του star system, την Τέταρτη 12 Δεκεμβρίου στις 20:00 με τον Γιώργο Σατσίδη μόνο στο MTV!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved