Ασί και Μπιχτέρ: Δυο γυναίκες ένας άντρας! Παρεξηγήθηκαν για τον Tιμούρ!
Media

Ασί και Μπιχτέρ: Δυο γυναίκες ένας άντρας! Παρεξηγήθηκαν για τον Tιμούρ!

Ο Μπουλέντ Ινάλ, που υποδύεται τον Τιμούρ είναι μεγάλος καρδιοκατακτητής!

Από το κρεβάτι του έχουν περάσει ουκ ολίγες καλλονές και μάλιστα επώνυμες. Oπως για παράδειγμα η Τουμπα Μπουγιουκουστούν -που τη γνωρίσαμε στην ''Asi''- και η Μπερέν Σαατ-η οποία παίζει στον ''Πειρασμό'' την Μπιχτέρ που προβάλλεται ξανά από τον ΑΝΤ1.

Ανάμεσα σε αυτές τις δύο κυρίες λοιπόν υπήρξε μια μικρή ''παρεξήγηση'', μιας και έφυγε από τη μία και πήγε κατευθείαν στην άλλη. Ο Ιναλ είχε πρώτα σχέση με την ''Asi'' και στην συνέχεια έπεσε στην αγκαλιά της Σάατ. Το χρονικό διάστημα στο οποίο συνέβη αυτό όμως ήταν αρκετά μικρό, με αποτέλεσμα τα ΜΜΕ να λένε ότι η Σάατ ήταν η πέτρα του σκανδάλου για το χωρισμό με την Μπουγιουκουστούν. Και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγους μήνες μετά, ενώ ο δεσμός του με την Σάατ πήγαινε από το καλό στο καλύτερο, κάποιες παλιές φωτογραφίες με την ''Ασί'' ήρθαν και πάλι στη δημοσιότητα και θόλωσαν τα νερά σύμφωνα με το tvzapping!

Τη λύση ανέλαβε να δώσει με μια μίνι συνέντευξή της η Τουμπά Μπουγιουκουστούν : "Δεν καταλαβαίνω για τα ΜΜΕ άνοιξαν ξανά αυτή την υπόθεση. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Μπερέν και τον Μπουλέντ, η σχέση τους ξεκίνησε όταν η δική μας είχε τελειώσει, ενώ για τις φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα έχω να πω ότι είναι παλιές και δεν αντιπροσωπεύουν πλέον τίποτα".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved