«Τι θα φάμε σήμερα μαμά;»: Πρεμιέρα σήμερα για τη νέα εκπομπή μαγειρικής στον Alpha
Media

«Τι θα φάμε σήμερα μαμά;»: Πρεμιέρα σήμερα για τη νέα εκπομπή μαγειρικής στον Alpha

Μία νέα εκπομπή έρχεται στον Alpha σήμερα στις 20:00 και κάθε Σαββατοκύριακο για να μας δείξει την αυθεντικότητα και την απλότητα της μαγειρικής, απαντώντας στην πιο συχνή ερώτηση: «Τι θα φάμε σήμερα μαμά;»

Η καταξιωμένη chef, συγγραφέας και μαμά, Νταϊάν Κόχυλα, μας προσκαλεί στον χώρο της για να μοιραστούμε μαζί της απλές, καθημερινές στιγμές. Με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και αγάπη, η Νταϊάν θα μας βοηθήσει να γνωρίσουμε την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής μέσα από εύκολες και υγιεινές λύσεις για το οικογενειακό τραπέζι με υλικά που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας: Δημιουργίες με επίκεντρο την ελληνική μεσογειακή διατροφή που όχι μόνο θα βλέπουμε αλλά θα μπορούμε όλοι να ετοιμάσουμε.

Η Νταϊάν Κόχυλα είναι chef, συγγραφέας και γκουρού της ελληνικής κουζίνας και της υγιεινής διατροφής. Κατάγεται από την Ικαρία αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής, όπου είναι λέκτορας σε θέματα υγιεινής διατροφής σε δύο πανεπιστήμια αλλά και σύμβουλος σεφ σε μεγάλα εστιατόρια. Το πρόσφατο βιβλίο της The Country Cooking of Greece επιλέχθηκε από τους New York Times ως ένα από τα 100 πιο αξιοσημείωτα βιβλία του 2012.

Tο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, εκλεκτή καλεσμένη της Νταϊάν, η κόρη της. Τι θα μαγείρευε μια μαμά στην κόρη της; Συνταγές «μακροζωίας», όπως σουφικό (λαδερό) και κολοκυθοκεφτέδες. Η μαμά Νταϊάν, επιλέγει αυτά τα δυο εύκολα φαγητά από την πατρίδα της την Ικαρία, καθώς το νησί της είναι συνυφασμένο με τη μακροζωία. Τον χειμώνα, οι σούπες και τα λαχανικά έχουν την τιμητική τους, γι' αυτό η Νταϊάν αγοράζει μπαχαρικά και αρωματικά φυτά από το κέντρο της Αθήνας και μαγειρεύει ακόμη χειμερινή καροτόσουπα σε τρεις παραλλαγές αλλά και μυρωδάτο πρασόρυζο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved