«Βράδυ»: Δείτε τους καλεσμένους αυτής της εβδομάδας!
Media

«Βράδυ»: Δείτε τους καλεσμένους αυτής της εβδομάδας!

Το «Βράδυ» της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου αρχίζει με τον Σωτήρη Καλυβάτση.

Τι θα σχολιάσει και τι θα αποκαλύψει ο γνωστός παρουσιαστής στον Πέτρο Κωστόπουλο; Στη συνέχεια η νεαρή ταλαντούχα ερμηνεύτρια της jazz & soul σκηνής, Θωμαΐς Απέργη, μιλάει για την επιτυχία της και μοιράζεται με τον οικοδεσπότη και τους τηλεθεατές τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια. Την εκπομπή της Τετάρτης ολοκληρώνει ο Έλληνας Πρωταθλητής του Kick Boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης. Ο Iron Mike μιλάει, μεταξύ άλλων, για τη σκληρή μάχη που έδωσε στο K-1 WORLD MAX FINAL 8 ATHENS, την «Ολυμπιάδα» του Kick Boxing, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και προβλήθηκε αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1.

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης έρχεται στο studio της εκπομπής και σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα και όχι μόνο, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Αμέσως μετά, ο Πέτρος Κωστόπουλος υποδέχεται τον παλαίμαχο παλαιστή, Γιώργο Τρομάρα και μια συζήτηση άκρως ενδιαφέρουσα ξεκινάει μεταξύ τους λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, ο Δημήτρης Σειρηνάκης βγαίνει Βράδυ και φέρνει αποκαλύψεις που θα συζητηθούν. Ακολουθεί η Νάντια Μπουλέ. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μιλάει για τη συμμετοχή της στο μιούζικαλ «Fame», αλλά και για το easy breakfast, τη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει καθημερινά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved