«Παρέα στην Κουζίνα»: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;
Media

«Παρέα στην Κουζίνα»: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα;

«Παρέα στην Κουζίνα» με πρωτότυπες ιδέες για εορταστικά πιάτα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις, από την Δευτέρα 24 έως την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, αμέσως μετά το απογευματινό δελτίο ειδήσεων, στο Mega.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Αλέξανδρος Παπανδρέου επισκέπτονται ένα κρεοπωλείο για να κάνουν τα γιορτινά ψώνια. Στο στούντιο ετοιμάζουν την καλύτερη γέμιση για γαλοπούλα.

Την Τρίτη, οι δύο φίλοι ετοιμάζουν σοκολατένια κρέμα με τρίμματα από κουραμπιέδες και καθαρισμένο ρόδι που θα συνοδεύει τέλεια το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Την επόμενη μέρα, μας δείχνουν πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα φαγητά που έχουν απομείνει από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας και να δημιουργήσουμε νέα λαχταριστά πιάτα. Ετοιμάζουν πέννες με γαλοπούλα, γέμιση και μανιτάρια.

Στην εκπομπή της Πέμπτης, ξεκινάει η προετοιμασία για το δείπνο της Πρωτοχρονιάς. Ένα γεμιστό χοιρινό ρολό μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο.

Την Παρασκευή, καλεσμένος είναι ένας τηλεθεατής που θα μαγειρέψει μαζί με τον Αλέξανδρο και τον Γιώργο την αγαπημένη του συνταγή.

«Παρέα στην Κουζίνα» κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή, αμέσως μετά το απογευματινό δελτίο, στο Mega.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved