Με λαμπερούς καλεσμένους το «Βράδυ» την εβδομάδα των Χριστουγέννων;
Media

Με λαμπερούς καλεσμένους το «Βράδυ» την εβδομάδα των Χριστουγέννων;

Αποκαλύψεις, εξομολογήσεις, αστρολογικές προβλέψεις και πολλή μουσική, βγαίνουν αυτά τα Χριστούγεννα "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Πανόπουλος κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις και σας ενημερώνει για Dos&Donts του κάθε ζωδίου για το 2013. Στη συνέχεια ο Πάνος Μουζουράκης μιλάει για τη ζωή του, την καριέρα του και με τα τραγούδια του σας παρασύρει στον ρυθμό των Χριστουγέννων!

Την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, το "Βράδυ" ξεκινάει με τον Χρήστο Βασιλόπουλο. Τι θα αποκαλύψει ο γνωστός ηθοποιός για την προσωπική του ζωή, για τα επαγγελματικά του σχέδια και για τις εμπειρίες του στην Αμερική; Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η Έλενα Παπαβασιλείου μιλάει για τη συμμετοχή της στο δημοφιλές show του ΑΝΤ1 "Dancing With The Stars ΙΙΙ", για τη ραδιοφωνική εκπομπή με τον Βαγγέλη Περρή, καθώς και για τα επόμενα σχέδιά της, επαγγελματικά και μη.

Στις 28 Δεκεμβρίου, ο Γιώργος Μαργαρίτης δίνει τον δικό του ρυθμό στο "Βράδυ" της Παρασκευής. Μιλάει για τη ζωή του, για την πορεία του στο μουσικό στερέωμα, για τις επιτυχίες του όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά ερμηνεύει παλιά και νέα τραγούδια που έχετε αγαπήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved