Μαρία Σταματέρη: «Πολλές φορές μπορεί να σκεφτόμουν αν έφταιγα εγώ για την κατάθλιψη του Σταμάτη… ένιωθα τύψεις»
Media

Μαρία Σταματέρη: «Πολλές φορές μπορεί να σκεφτόμουν αν έφταιγα εγώ για την κατάθλιψη του Σταμάτη… ένιωθα τύψεις»

Η Μαρία Σταματέρη, σε μία ειλικρινή συνέντευξη μίλησε για όλα.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε και για την κατάθλιψη του Σταμάτη Μαλέλη, το βιβλίο που έγραψε, αλλά και πώς βίωσε η ίδια εκείνη την περίοδο!

«Αυτό που θέλω να πω είναι πόσο δύναμη ψυχής χρειάζεται, για έναν άνθρωπο να ξεπεράσει αυτό το τέρας που λέει και ο Σταμάτης και λέγεται κατάθλιψη. Μια πολύ ύπουλη ασθένεια. Αυτή η ιστορία κράτησε έξι χρόνια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο επώδυνο είναι όταν ο δικός σου άνθρωπος μαυρίζει ψυχικά και δεν μπορείς να τον βοηθήσεις. Να τον βλέπεις να υποφέρει, να προσπαθείς να μπεις στην ψυχή του για να δεις τι είναι αυτό που τον κάνει να νιώθει έτσι και να μην μπορείς να προσφέρεις ουσιαστικά κάτι. Να προσπαθείς λίγο να τον ξαλαφρώσεις... Θυμάμαι μετά από μεγάλη πίεση βγαίναμε να πάμε κάπου και τον κοίταγα συνέχεια. Μόλις έβλεπα ότι σκοτεινιάζει το βλέμμα του και έκανε τρομερή προσπάθεια να κρατηθεί από την παρέα, του έκανα νεύμα και φεύγαμε», δήλωσε στο entertv ενώ δεν δίστασε να εκφράσει τα συναισθήματά της, λέγοντας ότι πολλές φορές έριχνε το φταίξιμο στον εαυτό της: «Πολλές φορές μπορεί να σκεφτόμουν αν έφταιγα εγώ... ένιωθα τύψεις. Έχεις τόσα πολλά ερωτηματικά. Πολύ σημαντικό είναι σ' αυτές τις περιπτώσεις και ο περίγυρος να συμβουλεύεται κάποιον ειδικό, όχι μόνο αυτός που το αντιμετωπίζει».

Η παρουσιάστρια μίλησε και για την κόρη της και τον τρόπο που το διαχειρίστηκε: «Ήταν δύσκολο. Έβλεπες τον άνθρωπο σου να μην μπορεί να χαρεί το παιδί του. Προσπαθήσαμε και οι δυο να μην καταλάβει τίποτα, γιατί δεν είναι καθόλου ευχάριστο για ένα παιδί να βιώνει μια τέτοια κατάσταση μέσα στο σπίτι.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved