Ποιος παίκτης reality δήλωσε: «Στο παιχνίδι μπήκα επειδή επέμενε ο ψυχολόγος»
Media

Ποιος παίκτης reality δήλωσε: «Στο παιχνίδι μπήκα επειδή επέμενε ο ψυχολόγος»

Έχει τη φήμη του πολύ καλού παιδιού, με αστείρευτο χιούμορ και πολλά ταλέντα.

Τον γνωρίσαμε μέσα από το «Fame Story 2» και έκλεψε τις εντυπώσεις όχι μόνο για τη φωνή του αλλά και για το χαρακτήρα του. Ο λόγος για το Γιώργο Λιανό.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου στο entertv και μίλησε για εκείνη την περίοδο της ζωής του καθώς και για το ποιοι ευθύνονται που δήλωσε συμμετοχή στο talent show αλλά και που τελικά επιλέχθηκε να μπει.

«Τότε ήταν το Fame Story πολύ της μόδας. Εγώ δεν το έβλεπα, είναι αλήθεια. Απλά, κάποια γκόμενα που θα είχα θα ήθελε να το δει, οπότε θα το έβλεπα κι εγώ! Έπαιζε τότε το τρέιλερ και μου έλεγαν: "Θα πας, θα γελάσουμε πολύ αν πας!", αυτοί έκαναν την αίτηση, την στείλανε και ήταν σίγουροι ότι θα μπω. Στο Fame Story δεν με θέλανε, επέμενε ο ψυχολόγος! Είχαμε έναν ψυχολόγο, τον Σπύρο, με τον οποίο μιλούσαμε όλοι οι παίκτες του Fame Story, γιατί μπορεί κάποιος από τον εγκλεισμό να "σάλταρε". Αφού κάναμε τις τέσσερις οντισιόν του τραγουδιού, έπρεπε να δουν και τον χαρακτήρα μας... Ο Σπύρος ήθελε πάρα πολύ να μπω, ενώ οι άλλοι δεν πολυήθελαν... Σου λέει φοιτητής από την Πάτρα...» δήλωσε ο Γιώργος Λιανός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved