Τίτλοι τέλους για την τουρκική σειρά «Σιλά»
Media

Τίτλοι τέλους για την τουρκική σειρά «Σιλά»

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 στις 17:50, ολοκληρώνεται η καθημερινή σειρά του Mega, «Sila».

Η Σιλά και ο Μποράν γνωρίστηκαν κάτω από συνθήκες που κανείς από τους δύο δεν φαντάζονταν... Οι δυο τους παντρεύτηκαν, όχι γιατί το ήθελαν, αλλά γιατί τους το επέβαλλαν οι παραδόσεις της χώρας τους... Παρόλα αυτά ερωτεύθηκαν, ξεπέρασαν όλα τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν μπροστά τους και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη οικογένεια...

Λίγα λόγια για τα τελευταία επεισόδια που θα μεταδοθούν την εβδομάδα 14-18 Ιανουαρίου:

Η Σιλά βγαίνει από το νοσοκομείο και η εγκυμοσύνη της εξελίσσεται ομαλά. Ο Αλή Αγάς, όμως, δεν τους αφήνει σε ησυχία και δημιουργεί συνεχώς νέα προβλήματα. Ήρθε η ώρα κάποιος να τον σταματήσει... και τα άτομα της φυλής δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια.

Επιτέλους, χαρούμενα γεγονότα διαδέχονται τις στενοχώριες του παρελθόντος. Οι ήρωες της ιστορίας έχουν ευχάριστες εκπλήξεις στη ζωή τους, ενώ ο Μποράν, πάντα με τη συμπαράσταση της οικογένειάς του, παίρνει μια δύσκολη απόφαση. Όμως, είναι η καλύτερη απόφαση που έχει παρθεί ποτέ στη φυλή των Γκέντζο και η Σιλά μαζί με τον Μποράν πιστεύουν ότι είναι το καλύτερο βήμα.

Όσον αφορά στα ποσοστά τηλεθέασης ο μέσος όρος της σειράς (10/6/12-2/1/13) έφτασε το 28,9% με 948.714 τηλεθεατές. Το τελευταίο διάστημα (Νοέμβριος-Δεκέμβριος) ο μέσος όρος άγγιξε το 30,9% με 954.580 τηλεθεατές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved