Αντιδράσεις για την επαναπρόσληψη δημοσιογράφου σε θέση συμβούλου στην ΕΡΤ3!
Media

Αντιδράσεις για την επαναπρόσληψη δημοσιογράφου σε θέση συμβούλου στην ΕΡΤ3!

«Επίθεση» δέχεται δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 ο οποίος ενώ πριν κάποιο διάστημα είχε κινηθεί νομικά εναντίον του σταθμού, τώρα προσλαμβάνεται ξανά από τους ιθύνοντες της κρατικής τηλεόρασης.

Σύμφωνα με την στήλη «Τυπολογίες», η επαναπρόσληψη του δημοσιογράφου Χρήστου Νικολαΐδη στη θέση ειδικού συμβούλου στην ΕΡΤ3 έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Στη στήλη αναφέρονται τα εξής: «Η επάνοδος του στην ΕΡΤ 3 με εντολή του Μάξιμου, έχει προκαλέσει αντιδράσεις και στα δυο κόμματα της συγκυβέρνησης λόγω του κομματικού του παρελθόντος. Ο δημοσιογράφος είχε λογοκρίνει ανακοίνωση της ΕΣΗΜΕΘ, διαγράφηκε από την ένωση συντακτών και κατέφυγε στα δικαστήρια εναντίον της ΕΡΤ σε μια υπόθεση που παραμένει ακόμη ανοιχτή. Η παράλληλη θέση του ως υπεύθυνος τύπου της διοικούσας επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και μόνιμος υπάλληλος στα ΜΜΕ του δήμου Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην καταγγελία πως η Νέα Δημοκρατία έχει στόχο τον πλήρη έλεγχο της ενημέρωσης στην ΕΡΤ 3.»

Την απάντησή του όμως δίνει και ο ίδιος ο δημοσιογράφος με επιστολή του στην ιστοσελίδα των «Τυπολογιών» ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σχετικά με την ανάρτησή σας που αφορά το πρόσωπό μου, σας πληροφορώ τα εξής, τα οποία σας παρακαλώ να αναρτήσετε:

1. Γράφετε για σφοδρές αντιδράσεις. Δεν έχω διαπιστώσει κάτι το σφοδρό ή κάποια αντίδραση εκτός από κάποια γκρίνια ορισμένων που επειδή θεωρούν την ΕΡΤ-3 ως φέουδό τους γι' αυτό και γκρινιάζουν όταν βλέπουν επιλογές με τις οποίες είναι αντίθετοι. Αλήθεια, τους ρωτά κανένας;

2. Η υπόθεση της διαγραφής μου από την ΕΣΗΕΜΘ δεν έχει και δε θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε σχέση με τη Δικαιοσύνη.

3. Δεν έχω απολύτως καμία νομική εκκρεμότητα με την ΕΡΤ.

4. Δεν εργάζομαι πουθενά αλλού εκτός από την ΕΡΤ-3. Αυτά που γράφετε για ΜΜΕ του Δήμου Θεσσαλονίκης δεν ευσταθούν. Πολύ δε περισσότερο δεν είμαι μόνιμος υπάλληλος όπως γράφετε, ούτε απασχολούμαι σε οποιαδήποτε άλλη εργασία.

5. Δεν έχω υπόψη μου καταγγελία ότι η ΝΔ έχει στόχο τον πλήρη έλεγχο της ενημέρωσης στην ΕΡΤ-3.

Είμαι επαγγελματίας Δημοσιογράφος επί 23 χρόνια και έχω στα περισσότερα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, μία (αν μη τι άλλο) σημαντική πορεία. Παρακαλώ θερμά να μην δίνετε βάση σε γκρίνιες ή κακεντρέχειες από ανθρώπους που δεν έχουν κάνει τίποτε άλλο στη ζωή τους από το να πετροβολούν προσπάθειες και να σχολιάζουν πορείες. Αφήστε τους στη μίρλα τους...

Συναδελφικά, Χρήστος Νικολαίδης»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved