Οι απορίες της Μενεγάκη, το ξέσπασμα της Θρασκιά, η εξομολόγηση της Γερμανού και το ατύχημα της Σκορδά
Media

Οι απορίες της Μενεγάκη, το ξέσπασμα της Θρασκιά, η εξομολόγηση της Γερμανού και το ατύχημα της Σκορδά

Για άλλη μια εβδομάδα τα θέματα της επικαιρότητας ήταν πολλά. Μπορεί η τηλεόραση να έχει λίγα προγράμματα, αλλά η θεματολογία της είναι αστείρευτη. Ποια θέματα σας κίνησαν το ενδιαφέρον;

Οι απορίες της Ελένης Μενεγάκη δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την λίστα της εβδομάδας που μας πέρασε. «Ποιο είναι το τραγούδι ρε παιδιά "Χιόνια στο κέντρο της Αθήνας"» είπε με απορία η Ελένη, διαβάζοντας ένα μήνυμα κάποιου τηλεθεατή της! Τι ήταν να πει αυτή την απορία η παρουσιάστρια, οι συνεργάτες της «λύθηκαν στα γέλια»!

Η Ράνια Θρασκιά βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωινό mou» και ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που ακούει κατά καιρούς και επιβεβαίωσε την είδηση ότι θα παρουσιάσει εκπομπή στην κρατική τηλεόραση.

Η Ναταλία Γερμανού έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή. Παραδέχτηκε ανοιχτά το φλερτ της με γνωστό, νεαρό τραγουδιστή στο πλατό του «Μες στην καλή χαρά», το οποίο όμως της στοίχισε τον χωρισμό από τον νυν σύντροφό της.

Στην εκπομπή «Πρωινό mou» ασχολούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Ναταλία Γερμανού. O Γιώργος Λιάγκας είπε: «Eγώ σας έχω πει για την εξέλιξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αλλά δεν με ακούτε. Σαφώς είναι μη συγκρίσιμα μεγέθη η Σπυροπούλου με την Γερμανού για να το ξεκαθαρίσω. Θεωρώ ότι είναι λάθος της Ναταλίας που έχει μπει στο τρυπάκι και απαντάει».

Τα ατυχήματα για την Φαίη Σκορδά δεν έχουν σταματημό. Την προηγούμενη εβδομάδα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε το ατύχημα που είχε στο σούπερ μάρκετ και την έκανε να γελάει ασταμάτητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved