Γιάννης Μπέζος: «Η δική μας δουλειά δεν έχει μέσον, έχει την ευλογία ότι δεν «αντέχεις» για πολύ: ή κάνεις ή δεν κάνεις»
Media

Γιάννης Μπέζος: «Η δική μας δουλειά δεν έχει μέσον, έχει την ευλογία ότι δεν «αντέχεις» για πολύ: ή κάνεις ή δεν κάνεις»

Υποστηρίζει πως πρέπει το τοπίο να ξεκαθαρίσει από τους τεμπέληδες και τους ανίκανους καθώς αυτή η ελαφρότητα της αντιμετώπισης έφερε την κρίση.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος λέει στην espresso: «Αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει πολύ καιρό τώρα. Στην Ελλάδα υπάρχει αυτή η εξίσωση προς τα κάτω. Η ισοπέδωση ότι όλοι είμαστε το ίδιο. Στις κοινωνίες αυτό είναι θάνατος. Η δική μας δουλειά δεν έχει μέσον, έχει την ευλογία ότι δεν «αντέχεις» για πολύ: ή κάνεις ή δεν κάνεις», λέει στην Espresso ενώ συνεχίζει λέγοντας πως έχουμε μεγαλώσει με μια ψευτοδημοκρατική ευαισθησία. «Απολύτως. Λυπάμαι που το λέω, αλλά ένα από τα μεγάλα κακά που έκανε το ΠΑΣΟΚ, ήταν να περάσει τη φιλοσοφία του ότι «όλοι είμαστε το ίδιο και δεν χρειάζεται να δουλέψεις, γιατί είσαι μάγκας και καραμπουζουκλής από το τίποτα κι από το πουθενά». Αυτό, λοιπόν, μας κατέστρεψε ως κοινωνία. Δημιούργησε ανθρώπους που δεν προσπάθησαν πολύ, γενιές γονέων που θέλησαν τα παιδιά τους να μεγαλώσουν εύκολα και βεβαίως γιγαντώθηκαν οι πελατειακές σχέσεις που έφεραν τη διαφθορά, την αδιαφάνεια και τη ραθυμία», καταλήγει ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved