Έγινε του… blogger
Media

Έγινε του… blogger

Ένας μικρός χαμός επικρατεί εδώ και μερικές ώρες στα social media και συγκεκριμένα facebook.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο blogger με το ψευδώνυμο «Το Πιτσιρίκι» ανέβασε στην προσωπική του ιστοσελίδα ένα κείμενο με τίτλο «ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΓΡΑΦΕΙ ... Μελαχροινούς Θεούς τις νύχτες ονειρεύεσαι». Όλα καλά θα πείτε, μέχρι που ένας άλλος blogger, ο Γιώργος Καλογερόπουλος, γνωστός και στο χώρο της showbiz με τις πολλές συνεργασίεςως χορογράφος με τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, αντιδρά.

Ο λόγος της αντίδρασης του; Η «αντιγραφή», όπως υποστηρίζει και μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, του συγκεκριμένου κειμένου από το Πιτσιρίκι. Ο Γιώργος Καλογερόπουλος, ανέβασε και εκείνος το κείμενο που έχει με ημερομηνία ανάρτησης 15 Νοεμβρίου 2011 στο blog του, με τίτλο «No7 - Ήθελα πάντα να σου στείλω αυτή την επιστολή». Μάλιστα ο Γιώργος Καλογερόπουλος υποστηρίζει στο προφίλ του στο facebook ότι : Λοιπόν φίλοι μου ...Εγώ, για όσους δεν το ξέρετε , είχα πριν ένα χρόνο μια επιθυμία να κάνω ένα blog και να καταθέτω εκεί , με τη μορφή "εξομολόγησης" τα θέλω της ζωής μου ...Μέσα σε αυτά τα θέλω μου ήταν και η διαδικτυακή αποστολή ,πια , μιας επιστολής που τότε λόγο φόβου και συνθηκών δεν κατάφερα να στείλω . Δυστυχώς ένας ανόητος τύπος που υπογράφει "πιτσιρίκος" την αναδημοσίευσε ως δική του !!! Απλά επειδή είναι πολύ προσωπική ιστορία , θίγει εμένα και το πρόσωπο στο οποίο προοριζόταν η επιστολή και δεν είναι πια στη ζωή , για να νευριάσει μαζί μου με όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι ... Εννοείτε πως έχω ακόμη και την χειρόγραφη με ημερομηνία ταχυδρομείου 1993 ... Σας παραθέτω και τα 2 lings για να καταλάβετε τι εννοώ και να το κοινοποιήσετε μιας και κατ επάγγελμα τέτοια άτομα βγάζουν χρήματα από εμπνεύσεις άλλων ! Συμβουλευτικά πάντα θα ήθελα να μου λέγατε εσείς στη θέση μου τι θα κάνατε ... ? συνεχίζεται ...»

Από την άλλη πλευρά Το Πιτσιρίκι σε ένα σχόλιο του κάτω από το κείμενο ... «της οργής», τελικά, υποστηρίζει ότι: «Το συγκεκριμένο κείμενο το είχα αναρτήσει πριν τρία χρόνια στο πρώτο μου blog.. είναι μια αληθινή δική μου προσωπική ιστορία..»

Τίνος είναι το κείμενο; Ποιανού η προσωπική εμπειρία;Ποιος δεν έστειλε τελικά αυτή την επιστολή; Ιδού η απορία... Διαβάστε τις συγκεκριμένες επιστολές και τα συμπεράσματα δικά σας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved