Ποιοι είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Πέτρου Κωστόπουλου
Media

Ποιοι είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Πέτρου Κωστόπουλου

Το Βράδυ της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου ο Πέτρος Κωστόπουλος συναντά τον Γιώργο Παπαδάκη και μια ξεχωριστή συνέντευξη γεμάτη χιούμορ και αποκαλύψεις ξεκινάει λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Ο γνωστός παρουσιαστής μιλάει για πρώτη φορά για το καινούργιο talk show που θα παρουσιάζει σύντομα στον ΑΝΤ1. Ακόμα, αποκαλύπτει πότε σκοπεύει να αποσυρθεί από την Πρωινή Ζώνη και εξηγεί γιατί κάποιες φορές κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, οδηγείται σε εκρήξεις οργής. Τέλος, ο Γιώργος Παπαδάκης μαζί με τον οικοδεσπότη συναγωνίζονται στις γνώσεις τους για το lifestyle.

O Στέλιος Ρόκκος βγαίνει Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο και μιλάει για τη μουσική, καθώς και για τη συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο. Ακόμα, περιγράφει την εργένικη πλέον ζωή του και μιλάει για τα παιδιά του, αλλά και για τους 3 γάμους που μέχρι τώρα έχει κάνει. Λίγο πριν αποχαιρετήσει το κοινό, ο Στέλιος Ρόκκος ερμηνεύει δύο αγαπημένα τραγούδια.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογείται στον Πέτρο Κωστόπουλο τους λόγους που την οδήγησαν στην ψυχανάλυση και παραδέχεται πως αισθάνεται ανασφαλής σχετικά με την εμφάνισή της. Ακόμα, μιλάει για τον Γιώργο Σαμαρά και τον χωρισμό τους, για τον πατέρα της, αλλά για τα παιδικά της χρόνια στις Καλόγριες. Τέλος, αποκαλύπτει πώς είναι οι σχέσεις της με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved