Αποκάλυψη Βαξεβάνη: Η Λίστα Λαγκάρντ ήρθε τρεις φορές στην Ελλάδα
Media

Αποκάλυψη Βαξεβάνη: Η Λίστα Λαγκάρντ ήρθε τρεις φορές στην Ελλάδα

Ο Κώστας βαξεβάνης σε άρθρο του καταγγέλλει προσπάθειες συγκάλυψης του σκανδάλου με τη Λίστα Λαγκάρντ στο περιοδικό του HPT DOC!

Σύμφωνα με το άρθρο του, η απόκρυψη της ακριβούς ημερομηνία παραλαβής της λίστας από τη Γαλλίας, δείχνει ότι αυτή έφτασε στην Ελλάδα νωρίτερα από τον Οκτώβριο του 2010 με αποτέλεσμα το περιεχόμενό της να είναι γνωστό και γι' αυτό να γίνεται προσπάθεια ώστε να εμφανιστεί ως παράνομο και μη αξιοποιήσιμο κατά την παράδοση του στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Τονίζει ότι η λίστα ήρθε στην Ελλάδα τρεις φορές, την πρώτη την Άνοιξη του 2010 μέσω μυστικών υπηρεσιών ή πώλησης του cd, τη δεύτερη τον Οκτώβριο του 2010, οπότε και παραδόθηκε στον τότε υπουργό Οικονομικών επίσημα από τη Γαλλία, αλλά «σκηνοθετημένα» ως ανεπίσημη παραλαβή παράνομου και μη αξιοποιήσιμου υλικού και την τρίτη το Δεκέμβριο του 2012.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει κανένα από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα δεν θυμάται ποια μέρα του Οκτωβρίου παρέλαβαν τη λίστα και δεν την έχουν καν σημειώσει σε κάποιο ημερολόγιο.

Ο ίδιος πάντως τονίζει ότι το αντίγραφο που έφτασε στα χέρια του δημιουργήθηκε στις 4 και 5 Αυγούστου του 2010, αρκετούς μήνες δηλαδή πριν την πάρει στα χέρια του ο κύριος Παπακωνσταντίνου. Πηγή:star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved