Το ξέσπασμα του Χάρη Ρώμα: «Μυθομανής εγώ; Μα δεν ντρέπονται λίγο;»
Media

Το ξέσπασμα του Χάρη Ρώμα: «Μυθομανής εγώ; Μα δεν ντρέπονται λίγο;»

Τι γίνεται με τη σειρά του Χάρη Ρώμα στον ANT1 «Βαβέλ»; Ο ίδιος είχε πει ότι η σειρά προχωρά, αλλά δεν έχει μπει ακόμα για γύρισμα και άρχισαν να του τα «χώνουν» χαρακτηρίζοντάς τον «μυθομανή».

Τι εξέλιξη υπάρχει; Θα βγει η σειρά; Ο ηθοποιός λέει χαρακτηριστικά στο SHOWΖΑΠ: «Μυθομανής εγώ; Μα δεν ντρέπονται λίγο; Έβγαλα από το μυαλό μου ότι ετοιμάζω νέα σειρά και το πουλάω για να υπάρχω στα πράγματα! Αυτό έγραψαν! Έχω ανάγκη από... τρικ εγώ για να υπάρξω στα πράγματα, μετά από τέτοια πορεία; Έχω ανάγκη από δεκανίκια; Όλα έχουν ένα όριο! Όχι δεν στεναχωριέμαι πλέον... Όχι, όσο στεναχωριόμουν παλιά! Με ενοχλεί όμως να ρίχνουν λάσπη κατηγορώντας με ότι βγάζω από το μυαλό μου τη νέα σειρά, την οποία έχω συζητήσει εκτενέστατα και θετικότατα με τον Γιάννη Λάτσιο και τον Θοδωρή Κυριακού».

Και τονίζει: «Υπάρχει δυστοκία οικονομική και όπως ξέρεις καλά, τα μπάτζετ είναι περιορισμένα. Γίνονται κινήσεις για να βρεθούν τα χρήματα – η πρότασή μου είναι χαμηλού κόστους, χωρίς να είναι και χαμηλής αισθητικής, αντιθέτως»! Ξέρω πώς το κανάλι σχεδιάζει να βγάλει δυο νέες ελληνικές σειρές – η πρώτη θα είναι η δική μου, με έχουν διαβεβαιώσει γι' αυτό. Τώρα το πότε θα γίνει αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω, αλλά η επιθυμία όλων είναι να παιχτούν φέτος τα δέκα πρώτα επεισόδια της σειράς και του χρόνου τα υπόλοιπα... Ο Θεός βοηθός! Ε, μα τι να πω έτσι που έγινε το... σκηνικό; Εύχομαι να πάνε όλα καλά λοιπόν...»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved