Μανούσος Μανουσάκης: «Υπάρχει μία λαϊκίστικη άποψη ότι ο παραγωγός βάζει τα λεφτά σε μία τσέπη και τα μεταφέρει στην άλλη τσέπη»
Media

Μανούσος Μανουσάκης: «Υπάρχει μία λαϊκίστικη άποψη ότι ο παραγωγός βάζει τα λεφτά σε μία τσέπη και τα μεταφέρει στην άλλη τσέπη»

Ο Μανούσος Μανουσάκης αυτό τον καιρό ετοιμάζει το «Ουζερί Τσιτσάνης» για την ΕΡΤ. Θα δούμε τελικά τη σειρά;

«Δεν έχει πάρει ακόμα το τυπικό φως έγκρισης. Αναμένουμε την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ» τόνισε σε συνέντευξή του στο Βήμα. Πιστεύει ότι τελικά θα εγκριθεί; «Είμαι αισιόδοξος». Πόσο πιο χαμηλό θα είναι το κόστος της σειράς σε σχέση με το αντίστοιχο των περασμένων ετών που γυρίζονταν πολλά σίριαλ; «Ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει ότι σε μία τηλεοπτική σειρά απασχολούνται έμμεσα ή άμεσα γύρω στους 300 ανθρώπους. Σε σχέση με αυτό θα πρέπει να αναλογιστούμε τι σημαίνει κόστος, ακριβό και φτηνό. Υπάρχει μία περιρρέουσα λαϊκίστικη άποψη ότι ο παραγωγός βάζει τα λεφτά σε μία τσέπη και τα μεταφέρει στην άλλη τσέπη. Δεν είναι έτσι βέβαια. Υπάρχει πολύς κόσμος και πρέπει να εξασφαλιστεί και η ποιότητα της παραγωγής. Στην ουσία της ερώτησής σας τώρα, θα πρέπει να σας πω ότι είναι 50% κάτω σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια». Αν τώρα μπορεί να κάνει μια δουλειά με 50% μειωμένο κόστος, δεν μπορούσε να το κάνει και τότε; «Όχι, γιατί οι αμοιβές των συνεργατών ήταν σε ένα πολύ διαφορετικό πλαίσιο από αυτό που είναι τώρα». Μπορούσε εκείνος να τις βάλει σε ένα διαφορετικό πλαίσιο; «Όχι. Γυρίζονταν πολλές σειρές, υπήρχε προσφορά εργασίας, γίνονταν διαφορετικά τα πράγματα. Αλλιώς είχαμε συνηθίσει να είναι οι αμοιβές μας, αλλά και κανένας δεν πλήρωσε κανέναν παραπάνω απ' όσο άξιζε». Συνολικά ξέφυγαν κάποιες αμοιβές σε κάποια σημεία; «Δεν υπάρχει επιχειρηματίας που να έδωσε περισσότερα από όσα εισέπραξε. Ο ηθοποιός που πήρε αυτά τα λεφτά τα έφερε κιόλας. Όπως και στα νυχτερινά κέντρα ο τραγουδιστής που τα φέρνει τα παίρνει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved