"Εξαφανίστηκε" ο ΑΝΤ1
Media

"Εξαφανίστηκε" ο ΑΝΤ1

Κόπηκε ξαφνικά το ψηφιακό, αλλά και το αναλογικό σήμα του Ant1 από τις τηλεόρασεις.

Για περίπου 23 λεπτά στο σταθμό του Ant1 και ενώ μεταδιδόταν κανονικά η σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», ξαφνικά η εικόνα χάθηκε και στην αρχή βλέπαμε μια άσπρη οθόνη και έπειτα βλέπαμε ένα μπλε πλαίσιο. Όπως μάθαμε ακόμη και τα στελέχη του σταθμού ψάχνανε πανικόβλητα να δουν τι συμβαίνει.

Σίγουρα το πρόβλημα που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν είναι τεράστιο αφού η βλάβη όχι μόνο κράτησε πολύ ώρα, αλλά ίσως αυτή να είναι η περισσότερη ώρα που ιδιωτικό κανάλι βρέθηκε εκτός αέρα. Πάντως και η επιστροφή μάλλον είναι επίσης προβληματική καθώς αντί για το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς "Son" μεταδίδεται σε επανάληψη το χθεσινό πρώτο επεισόδιο και το σήμα εξακολουθεί να κόβεται. Ακόμα και μια ώρα μετά, η λειτουργία του σταθμού δεν έχει επανέλθει στα φυσιολογικά της και όλοι τρέχουν και δεν φτάνουν για να επαναφέρουν το πρόγραμμα στην κανονική του ροή.

Αυτό ήταν ένα μεγάλο κάζο για το κανάλι γιατί η βλάβη προέκυψε σε μια ώρα prime time κατά την οποία ο σταθμός σημειώνει αρκετά μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, αφού ο "Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής" έχει φανατικό κοινό και φυσικά πολλές διαφημίσεις. Άγνωστο παραμένει ακόμα τι θα γίνει με τις εκπομπές που ακολουθούν, όπως οι Ράδιο Αρβύλα και το "Όλα μπάχαλο φέτος" με τον Θέμο Αναστασιάδη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved