Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν τελειώνω την δουλειά μου δεν συμπεριφέρομαι σαν δημόσιο πρόσωπο»
Media

Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν τελειώνω την δουλειά μου δεν συμπεριφέρομαι σαν δημόσιο πρόσωπο»

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται αρκετά χρόνια τον χώρο της τηλεόρασης.

Τα τελευταία χρόνια έχει ενεργό ρόλο στην εκπομπή «Δέστε τους» και ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη την πειράζουν σε καθημερινή βάση.

«Γενικώς δεν είμαι κομπλεξική και δεν έχω κανένα πρόβλημα να με πειράζουν, αρκεί να υπάρχουν όρια.Δεν παρεξηγούμαι με τέτοια πράγματα.Όμως με τον Νίκο και τη Μαρία αυτό το χτίσαμε σιγά-σιγά, οπότε εννοείται πως κι εγώ το δέχομαι πολύ πιο εύκολα. Δεν είναι το ίδιο να πάω σε μια εκπομπή και να με πειράξει κάποιος έτσι ξαφνικά», δήλωσε στο 7μέρεςtv και αποκάλυψε ότι θα άφηνε για λίγο την τηλεόραση αν έκανε οικογένεια και έφερνε στον κόσμο ένα παιδί.

«Δεν είναι ότι όποιος κάνει τηλεόραση ασχολούνται και με τα προσωπικά του. Ίσως κάποιοι να δίνουν μερικά δικαιώματα παραπάνω και βάζω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτούς. Γενικότερα, είμαι άνθρωπος που, όταν τελειώνει η δουλειά μου, δεν συμπεριφέρομαι σαν δημόσιο πρόσωπο. Θα κάνω τη ζωή μου κανονικά, όπως την έκανα και πριν...».

Ο Γιώργος Δάσκαλος βρίσκεται λίγο καιρό στην εκπομπή, αλλά έχει καλή χημεία με τους υπόλοιπους και με τον Νίκο Μουτσινά γνωριζόντουσαν από τον Πρωινό Καφέ. «Με τον Νίκο γνωριστήκαμε στον « Πρωινό Καφέ » και μετά με πρότεινε όταν ήρθε στον Alpha.Υπάρχει κόσμος που βοηθάει στην τηλεόραση, αν κι επικρατεί η άποψη ότι δεν υπάρχουν φιλίες ότι ο ένας θάβει τον άλλο.΄Ομως υπάρχει κι ανθρωπιά, δεν είναι ο λάκκος με τα φίδια!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved