Τα «ΜTV Everyday girls» από το Κολωνάκι στις Κρητικές μαντινάδες!
Media

Τα «ΜTV Everyday girls» από το Κολωνάκι στις Κρητικές μαντινάδες!

Η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη και η Μυρτώ Κάζη, δεν σταματούν να μας «παρουσιάζουν» τους ήρωες της πόλης μας!

H Μαριάνθη συναντά τον Θάνο Μαγκούτη έναν από τους πιο ταλαντούχους bartenders της πόλης. Μιλούν για ποτά, παραγγελιές, παράξενες πελάτισσες και το φλερτ πίσω και μπροστά από το μπαρ! Πώς τον πλησιάζουν οι γυναίκες, γιατί βγαίνουν τα κορίτσια μόνα τους, πώς φλερτάρουν οι Ελληνίδες και ποια είναι τα μεγάλα, αδιόρθωτα, ιστορικά λάθη του φλερτ; Η οικονομική κρίση επηρέασε τη διασκέδασή μας ή τα μπαρ παραμένουν γεμάτα με κόσμο που θέλει να ξεσκάσει;
Η Μυρτώ συναντά τον ανερχόμενο τραγουδιστή Μάνο Κρας, στις τουαλέτες ενός μπαρ και μιλούν για μουσική, νέα γενιά καλλιτεχνών και κριτικές μαντινάδες! Γιατί ένας νέος στα 26 του να τα παρατήσει όλα και να πέσει με τα μούτρα στη μουσική; Πόσα υπογλώσσια χρειάζονται οι γονείς για να αντέξουν μια τέτοια απόφαση και πόσο δύσκολη είναι η ανέλιξη μέσα στην ελληνική μουσική σκηνή; Ο Μάνος Κρας, είναι γιος ενός από τους πιο φημισμένους λυράρηδες των Χανίων. Σήμερα ζει στο κέντρο της Αθήνας και αποτελεί έναν από τους εκπροσώπους της "νέας γενιάς" τραγουδιστών, έχοντας στη "συλλογή" του μερικά από τα πιο dance hits της χρονιάς.
Ακόμα, ο Πρίγκιπας Χάρι είναι ο ομορφότερος άντρας του πλανήτη. Τα κορίτσια διαφωνούν καθέτως και κάνουν τη δική τους λίστα με τους πιο σέξι άντρες του κόσμου. Τέλος, μιλώντας για σεξ-απίλ, η Jennifer Lopez κάνει break από την περιοδεία της στο Μαϊάμι και απολαμβάνει τον ήλιο φορώντας μόνο το μαγιό της. Τελικά οι καμπύλες είναι το γυναικείο όπλο το 2013!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved