Μεγάλος διαγωνισμός και 113 βραβευμένες ταινίες σε Nova Stars & Novacinema
Media

Μεγάλος διαγωνισμός και 113 βραβευμένες ταινίες σε Nova Stars & Novacinema

Όλο το Φεβρουάριο, οι μεγάλοι stars των Βραβείων Oscar® θα βρίσκονται στη Nova, με 113 ταινίες που απέσπασαν 376 υποψηφιότητες και έλαβαν συνολικά 88 βραβεία.

Πιστή στο ραντεβού της με τις «χρυσές» βραδιές του Hollywood, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, «απλώνει» κόκκινο χαλί για να υποδεχθεί τη φαντασμαγορική 85η τελετή απονομής των Βραβείων Oscar®, στις 24 Φεβρουαρίου. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η κινηματογραφική ζώνη Nova Stars (Θέση 205) γίνεται ο απόλυτος οσκαρικός προορισμός, με 2 ταινίες κάθε μέρα από τις 21:00, μεταξύ 1-25 Φεβρουαρίου.

Με αποκορύφωμα τη live μετάδοση της τελετής απονομής, θα προβληθούν επίσης μέσα από τη συχνότητα Nova Stars, μίνι κινηματογραφικά αφιερώματα σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες των Βραβείων Oscar®: Nicole Kidman (10/2), Bradd Pitt (11/2), Marilyn Monroe (19/2), Martin Scorsese (20/2), Meril Streep (23/2) και George Clooney (25/2). Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα, η οσκαρική ζώνη παρουσιάζει 24ωρο πρόγραμμα, το οποίο ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, με το ημερήσιο πρόγραμμα να αρχίζει από τις 07:30.

Ανάμεσα στις 113 οσκαρικές ταινίες που θα μεταδοθούν τον Φεβρουάριο σε Nova Stars και Novacinema, βρίσκονται πρόσφατες επιτυχίες, κλασικά αριστουργήματα, καθώς επίσης και οι ταινίες που πρωταγωνίστησαν στα περσινά βραβεία: «The Artist», «Hugo», «The Tree Of Life», «Moneyball», «The Help», «War Horse», «Albert Nobbs», «My Week With Marilyn», «The Ides Of March», «Bridesmaids», «Rango», «Beginners» και σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση οι παραγωγές «The Girl With The Dragon Tattoo» (17/2), «The Iron Lady» (18/2) και «The Descendants» (24/2).

Τα Βραβεία Oscar® που προβάλλονται αποκλειστικά εδώ και 16 χρόνια στη Nova, διοργανώνει και φέτος τον συναρπαστικό online διαγωνισμό «OSCAR-THE RED CARPET», μέσω της σελίδας του Novacinema στο Facebook. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους συνδρομητές της Nova, αλλά και στο ευρύ κοινό της Ελλάδας και αφορά στη σωστή πρόβλεψη των νικητών των φετινών βραβείων στις κατηγορίες «Καλύτερη Ταινία», «Α' Ανδρικός Ρόλος», «Α' Γυναικείος Ρόλος», «Καλύτερη Σκηνοθεσία».

Ο νικητής θα κερδίσει μετά από κλήρωση και εφόσον οι προβλέψεις του είναι σωστές, ένα ταξίδι για 2 άτομα στο Los Angeles, που περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων και 2 bleacher seats για τα Oscar του 2014. Ο διαγωνισμός θα λήξει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2012 στις 24:00 το βράδυ, λίγες ώρες πριν τη ζωντανή μετάδοση της τελετής απονομής. Η κλήρωση θα γίνει 26/2 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 27/2, μέσα από την ιστοσελίδα των Novacinema καναλιών και στο Facebook.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 24 Φεβρουαρίου την ημέρα της 85ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Oscar®, η Nova σε συνεργασία με την Odeon και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, προγραμματίζει ζωντανή μετάδοση της όλης διοργάνωσης στους κινηματογράφους «Embassy Nova Odeon» της Αθήνας και «Ολύμπιον» της Θεσσαλονίκης. Δωρεάν προσκλήσεις στο ευρύ κοινό θα κληρωθούν μέσω γνωστών ραδιοφωνικών σταθμών και επιλεγμένων ιστοσελίδων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved