«Προσωπικά»: Οι εξομολογήσεις του Λευτέρη Παπαδόπουλου στην Έλενα Κατρίτση
Media

«Προσωπικά»: Οι εξομολογήσεις του Λευτέρη Παπαδόπουλου στην Έλενα Κατρίτση

Τον Λευτέρη Παπαδόπουλο φιλοξενεί στην εκπομπή της "Προσωπικά" η Έλενα Κατρίτση.


«Ξέρεις τι θα πει να γράφεις ένα τραγούδι και να το λέει όλη η Ελλάδα; Τι δύσκολο πράγμα είναι και πόση αφοσίωση θέλει; Γράψε – σκίσε, ξαναγράψε. Υπάρχουν τραγούδια, που τα έχω γράψει πριν από 50 χρόνια και δεν τα έχω τελειώσει μέχρι σήμερα... Το να έχεις υμνήσει τον έρωτα, είναι πάρα πολύ ωραίο, γιατί με τα τραγούδια σου, ερωτεύονται και οι άλλοι...» δήλωσε στην παρουσιάστρια ο μεγάλος δημιουργός, μιλώντας για τα πενήντα χρόνια καριέρας του στο τραγούδι αλλά και τη δημοσιογραφία.
Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, σε μια εξομολόγηση ψυχής, μιλά επίσης για τους ήχους και τις μυρωδιές της παιδικής του ηλικίας, τα νιάτα και τον έρωτα, τους ανθρώπους που αγάπησε και τον αγάπησαν, και για όσους και όσα τον συντρόφεψαν και τον συντροφεύουν μέχρι σήμερα.
«Δυστυχώς όταν είσαι νέος και διεκδικείς μια θέση στην κοινωνία, σκέφτεσαι πως να βρεις δουλειά και να διακριθείς... Θα ήθελα να ήταν αλλιώς η ζωή μου, με λιγότερο γράψιμο και περισσότερα κορίτσια... Θα προτιμούσα να μπορούσα να θυμάμαι 500 γυναικεία ονόματα... Βέβαια η Ράια, η γυναίκα μου, είναι ο μεγάλος μου έρωτας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved