Ο Λιάγκας επιβεβαίωσε ότι έκανε δοκιμαστικό με τον Αρναούτογλου!
Media

Ο Λιάγκας επιβεβαίωσε ότι έκανε δοκιμαστικό με τον Αρναούτογλου!

Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα κάνουν κοινή εκπομπή!


Ο ίδιος έγραψε στο blog του:

"Δεν μ' αρέσει να μιλάω για πράγματα που δεν έχει αποφασιστεί να δημοσιοποιηθούν. Από τη στιγμή, όμως, που έγινε γνωστό, ας δώσουμε τέλος στην παραφιλολογία...
Επειδή πολλά ειπώθηκαν και πολλά γράφτηκαν σχετικά με αυτό που έγινε την Παρασκευή το μεσημέρι, πιστεύω πως καλό είναι να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, για να μην γίνεται η τρίχα τριχιά και για να μην δίνονται υπερβολικές διαστάσεις σε κάτι σύνηθες στη λογική των καναλιών.

Στα πλαίσια των εκπομπών και των τηλεοπτικών ιδεών που αναζητά το Mega, όπως και κάθε άλλο κανάλι, την Παρασκευή το μεσημέρι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και εγώ κάναμε ένα δοκιμαστικό μαζί, αφού αυτό μας ζητήθηκε από το κανάλι στο οποίο και οι δυο ανήκουμε.

Το κανάλι ήθελε να δει περισσότερο την τηλεοπτική χημεία μεταξύ μας, χωρίς να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο κόνσεπτ εκπομπής ή να έχει αποφασιστεί αν θα γίνει, πόσο μάλλον η τηλεοπτική ζώνη που θα προβάλλεται. Δεν πρόκειται για μια συγκεκριμένη εκπομπή, ούτε έχει αποφασιστεί αν τελικά θα προχωρήσει το όλο project. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από τα στελέχη των καναλιών.

Αυτά προς αποφυγήν κάθε παρεξήγησης και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved