Ευαγγελία Αραβανή: Μιλάει για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια και για την στήριξη της Γερμανού
Media

Ευαγγελία Αραβανή: Μιλάει για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια και για την στήριξη της Γερμανού

Η Ευαγγελία Αραβανή μιλάει στον Γιώργο Σατσίδη για όλα.


Καλεσμένη στο «Movies & Stars» στο ΜΤV Greece την Τετάρτη 20/2 στις 20.00 η Ευαγγελία Αραβανή. Η πανέμορφη Ευαγγελία αποκαλύπτει τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, την ελληνική ζώνη που θα παρουσιάζει με ελληνικά βίντεο κλιπ στο MTV και εξομολογείται στον Γιώργο Σατσίδη όλο το παρασκήνιο, τα συναισθήματα και τα πραγματικά γεγονότα σχετικά με την αποχώρησή της από το «Μεσ' την καλή χαρά!»
Η παρουσιάστρια μίλησε και για το νέο της ξεκίνημα στο MTV. «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι στο ΜΤV και θα παρουσιάζω την εκπομπή «Greeklips» κάθε μέρα 18.00 – 19.00, όπου θα έχει αγαπημένα ελληνικά τραγούδια και νέες κυκλοφορίες. Σίγουρα με την πορεία όλα σε καλό βγαίνουν και τώρα είμαι στο MTV, αλλά δε σου κρύβω ότι το πρώτο διάστημα με την αποχώρησή μου από τον Alpha και στεναχωρήθηκα και πικράθηκα γιατί ήταν ξαφνικό και συνέβη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είχα περάσει από δοκιμαστικό οπότε όταν σου λένε ξαφνικά ότι δεν θα συνεχίσουμε μαζί, εγώ αυτό που ρώτησα ήταν εάν έκανα κάτι εγώ ή εάν έχετε κάποιο παράπονο για τη δουλειά μου και γι αυτό πρέπει να αποχωρήσω. Ικανοποιήθηκα όταν μου είπαν ότι δεν έχουν κάτι με εμένα και με τη δουλειά μου αλλά επειδή η δομή της εκπομπής δεν "σηκώνει" να είστε στον καναπέ έξι άτομα, πρέπει να γίνει όπως ήταν πριν. Στην πορεία αποδείχτηκε ότι μου πήρε τη θέση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τώρα γιατί κράτησαν την Κωνσταντίνα και όχι εμένα δεν μπορώ να το ξέρω διότι ήταν απόφαση της διοίκησης του καναλιού. Αν συναντήσω έξω την Κωνσταντίνα θα της μιλήσω. Δεν μου έκανε κάτι η κοπέλα. Εντάξει έχασα τη θέση μου αλλά δεν φταίει η Κωνσταντίνα γι αυτό.
Όλα αυτά που άρχισαν να λένε ότι η Ναταλία είχε πρόβλημα μαζί μου δεν ισχύουν γιατί με την Ναταλία είχαμε και έχουμε άψογη σχέση. Η Γερμανού στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και προσπάθησε να δει γιατί έγινε όλο αυτό, αλλά εντάξει είναι ένας εργαζόμενος, δε μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι ήταν δίπλα μου και με στήριξε λέγοντας: «Μη στεναχωριέσαι, θα έρθει κάτι καλύτερο για εσένα!». Και να λοιπόν που ήρθε! Επειδή πάντα θέλουν τα media να χρεώνουν κάτι στη Ναταλία για τις σχέσεις της με τις άλλες κοπέλες της εκπομπής όπως πέρυσι με την Έλενα Παπαβασιλείου και πιο παλιά με την Σίσσυ Χρηστίδου ότι δηλαδή έχει πρόβλημα ή κάτι τέτοιο, θέλω να τονίσω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η Ναταλία με στήριξε όσο κανείς και προσπάθησε να κάνει το καλύτερο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved