Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στον Πέτρο Κωστόπουλο
Media

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στον Πέτρο Κωστόπουλο

Το Βράδυ της Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου ο Έλληνας Χρυσός Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος μιλάει με τον Πέτρο Κωστόπουλο για την εμφάνιση του στον τελικό του Dancing with the Stars ΙΙΙ.

Επίσης λέει για τον τραυματισμό που τον οδήγησε εκτός πρωταθλητισμού. Επίσης, αποκαλύπτει πόσο έχει αλλάξει μετά τον γάμο, πώς γνώρισε τη σύζυγό του και ποια είναι η σχέση του με την κόρη του.

Στη συνέχεια, η δημοφιλής συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου έρχεται στο πλατό της εκπομπής και μιλάει για το νέο της βιβλίο που έχει τον τίτλο «Το Σπίτι των Σκιών». Αποκαλύπτει το παρασκήνιο σχετικά με ένα κείμενο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με την υπογραφή της και απαντάει σε όσους υποστηρίζουν πως η μεταγραφή της σε άλλον εκδοτικό οίκο, ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη. Ακόμα, η γνωστή συγγραφέας εξομολογείται άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η Κατερίνα Γερονικολού συναντάει τον Πέτρο Κωστόπουλο. Η νεαρή ηθοποιός μιλάει για τις δύο θεατρικές παραστάσεις που συμμετέχει, για την ταινία γνωστής μάρκας σοκολάτας που πρωταγωνιστεί, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Ακολουθεί ο Λάκης Παπαδόπουλος. Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης μιλάει για τα 30 χρόνια παρουσίας του στο τραγούδι. Αποκαλύπτει τι τον συνδέει με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, θυμάται τα δύσκολα χρόνια στην αρχή της καριέρας του και ερμηνεύει μοναδικά μαζί με τις 48 Ώρες τρία από τα ωραιότερα τραγούδια του.

Το Βράδυ της Παρασκευής 1η Μαρτίου, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μιλάει για την παράσταση «Κόκκινα Φανάρια», στην οποία πρωταγωνιστεί. Θυμάται τα χρόνια που αντιμετώπισε δυσκολία στο να βρει δουλειά, αποκαλύπτει πώς ήταν οι σχέσεις της με άλλους ηθοποιούς στην αρχή της καριέρας της και εξομολογείται τους λόγους που δεν θέλει να αποκτήσει τη δική της οικογένεια.

Στη συνέχεια στο πλατό της εκπομπής έρχεται η Ελένη Χατζίδου. Η νεαρή τραγουδίστρια μιλάει για το επαγγελματικό της ξεκίνημα και για τη φιλία που τη συνδέει με τον Παντελή Παντελίδη. Επίσης αποκαλύπτει τους λόγους που την οδήγησαν να σπουδάσει Θεολογία και φυσικά ερμηνεύει το hit της, που φέρει τον τίτλο "Χειρότερα".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved