Ναταλία Γερμανού: «Αισθάνομαι ότι οφείλω τα πάντα στην Μαίρη Κούσουλα και τον Περικλή Ασπρούλια»
Media

Ναταλία Γερμανού: «Αισθάνομαι ότι οφείλω τα πάντα στην Μαίρη Κούσουλα και τον Περικλή Ασπρούλια»

«Μέχρι στιγμής ήταν μια σεζόν κατά την οποία σίγουρα δεν βαρεθήκαμε. Είχε τα μποφόρ της και τις τρικυμίες της, όπως κάθε σεζόν στην τηλεόραση πια - διότι η τηλεόραση δεν μπορεί τη νηνεμία», λέει η Ναταλία Γερμανού κάνοντας τον απολογισμό της τηλεοπτικής χρόνιας.

«Αποδείχτηκε, όμως, ότι το καράβι είναι γερό και αντέχει. Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν μιλάω για τον εαυτό μου. Εννοώ ότι σε όλη αυτή την πορεία είχαμε πολύ καλούς καπετάνιους στην αρχισυνταξία και στη σκηνοθεσία...», λέει στο Πρώτο θέμα και συνεχίζει:
«Μιλάω βέβαια για την προηγούμενη βάρδια, βέβαια. Όσο κι αν συμπαθώ τους καινούριους, είναι πολύ καινούριοι για να τους απονείμω εύσημα. Ύστερα από 5,5 υπέροχα χρόνια με τη Μαίρη Κούσουλα (σ.σ.: αρχισυντάκτρια) και τον Περικλή Ασπρούλια (σ.σ.: σκηνοθέτης), αισθάνομαι ότι τους οφείλω τα πάντα. Έχω συνδυάσει όλη την επιτυχία που βίωσε το «Μες στην καλή χαρά» μαζί τους». Όσο για όλα όσα ακούστηκαν για την αντικατάσταση τους λέει: «Πάντα γράφονται και θα γράφονται πολλά, από την άλλη πλευρά όμως εγώ δεν μπορώ να μείνω σε όσα γράφονται, αλλά σε όσα μου είπαν από τη διοίκηση του καναλιού. Αυτή τη στιγμή χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσω τους συγκεκριμένους ανθρώπους μέσα από την καρδιά μου, γιατί μου χάρισαν πέντε μαγικά χρόνια. Από εκεί και πέρα, δεν είμαι στρυφνή και είμαι απόλυτα καλοπροαίρετη με τους καινούριους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved