Τα «μυστικά» του Alpha
Media

Τα «μυστικά» του Alpha

Όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος λέει μια σοφή παροιμία.

Αυτό βέβαια ισχύει και στην περίπτωση του Alpha, ωστόσο πολλές είναι οι ήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό για το κανάλι της Κάντζας. Τι ισχύει, όμως, πραγματικά και ποιοι τηλε-σταρ μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι; Οι φήμες για τα συμβόλαια τους… οργιάζουν. Ψίθυροι θέλουν κλασικές αξίες του σταθμού να κλονίζονται. Πρώτη και καλύτερη η Ελένη Μενεγάκη η οποία έχει ακούσει πολλά για υποτιθέμενη μετακόμισή της στη βραδινή ζώνη, αλλά και την αντικατάστασή της από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Ελένη όμως έχει βάλει στο συμβόλαιό της όρους που προκαλούν πονοκέφαλο στα στελέχη του σταθμού, που δεν αγγίζουν το θέμα «Ελένη» έως και τα τέλη Μαΐου, οπότε και λήγει.

Μόνο ο Λάκης Λαζόπουλος ανανέωσε το συμβόλαιό του για το 2014 πριν από δύο εβδομάδες, βάσει του οποίου θα επιστρέψει τη νέα σεζόν με το Τσαντίρι του αλλά και με το δικαστικό σίριαλ 12 επεισοδίων, «Διά ταύτα», που θα θυμίζει το «Ορκιστείτε παρακαλώ».

Άγκυρα στην Κάντζα φαίνεται πως έριξε και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, παρά τις φήμες που την θέλουν να φεύγει.

Σε καλή τροχιά είναι η σχέση του καναλιού με την Αγγελική Νικολούλη, αλλά και με την Αννίτα Πάνια.

Άγνωστο παραμένει το μέλλον του «Μες στην καλή χαρά» της Ναταλίας Γερμανού, που φέτος αναστατώθηκε όσο καμία άλλη με τα πήγαινε-έλα των συντελεστών της. Η έμπειρη στάση της Ναταλίας, όμως, ίσως σταθεί σωτήρια για το μέλλον της στον σταθμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved