«Τα πολλά πρόσωπα του σύγχρονου θρίλερ»: Νέο κινηματογραφικό αφιέρωμα στην ΕΤ3
Media

«Τα πολλά πρόσωπα του σύγχρονου θρίλερ»: Νέο κινηματογραφικό αφιέρωμα στην ΕΤ3

Σε ένα από τα πιο αγαπημένα κινηματογραφικά είδη, το θρίλερ, εστιάζει το νέο αφιέρωμα της ΕΤ3 με τον τίτλο «Τα πολλά πρόσωπα του σύγχρονου θρίλερ» στη ζώνη ξένων ταινιών του Σαββάτου στις 23:00 από τις 23 Μαρτίου έως τις 20 Απριλίου 2013.


Θρίλερ εμφανίζονται από τη δεκαετία του '20 και έως σήμερα εξακολουθούν να κρατούν το ενδιαφέρον με τις ανατροπές στο σενάριο, την ένταση, το σασπένς, το απροσδόκητο και ιδίως με την ασφαλή θέαση των θεατών από απόσταση θεμάτων που τους ανατριχιάζουν, τα φοβούνται, αλλά νιώθουν και μια κάθαρση με την παρακολούθηση.
Στο πλαίσιο του αφιερώματος της ΕΤ3 προβάλλονται πέντε διαφοροποιήσεις του είδους, όπως το γκανγκστερικό μελόδραμα, το ψυχαναλυτικό θρίλερ, το θρίλερ τρόμου, το θρίλερ φαντασίας και το κωμικό θρίλερ.
Όλες οι ταινίες γυρίστηκαν από το 2003 και μετά, ενώ οι δύο πρώτες συγκροτούν ένα μίνι αφιέρωμα στο ιταλικό θρίλερ. Διάσημοι ηθοποιοί όπως οι Σάρον Στόουν, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Μόιρα Σορβίνο, Τζιμ Καβίζελ, Άλεκ Μπάλντουιν, Ρέι Λιότα, Τόνι Κολέτ, Μάθιου Μπρόντερικ, Τζούλιετ Λιούις, Ντένις Κουέιντ, Άννα Μουγκαλίς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved