"Με τα παντελόνια κάτω" Το ατύχημα του Βουτσά και η τρελή πλάκα του Αθανασίου στον Χαραλαμπίδη
Media

"Με τα παντελόνια κάτω" Το ατύχημα του Βουτσά και η τρελή πλάκα του Αθανασίου στον Χαραλαμπίδη

Σε κλίμα τρελής χαράς έγινε σήμερα η προβολή του πρώτου επεισοδίου της νέας σειράς του Mega "Με τα παντελόνια κάτω" για τους δημοσιογράφους αλλά και τους πρωταγωνιστές του νέου σήριαλ. 

Κάτι που οι ελληνικές παραγωγές σπανίζουν, κάτι που τα events αυτού του είδους τείνουν προς εξαφάνιση, το κλίμα ήταν πραγματικά γιορτινό έως και πανηγυρικό θα μπορούσαμε να πούμε. Το ραντεβού δόθηκε στο πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο Παρκ και κλείστηκε για τις 12 το μεσημέρι.

Χρειάστηκαν περίπου 40 λεπτά για να μαζευτούν εκεί οι πρωταγωνιστές της σειράς και να αρχίσει η προβολή του πρώτου επεισοδίου αλλά αυτό κανέναν δεν χάλασε καθώς τα πειράγματα στο καφέ του ισογείου αλλά και στο πεζοδρόμιο έξω από το ξενοδοχείο όπου στήνονταν πηγαδάκια από όλους για τσιγάρο έδιναν κι έπαιρναν.

Κέντρο της προσοχής όλων ο Κώστας Βουτσάς που εμφανίστηκε με μπανταρισμένο το μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού. Όπως μάθαμε είχε ένα ατύχημα, το έπιασε σε μια πόρτα αλλά ως συνήθως ήταν μέσα στην χαρά και δεν έδειχνα νε πτοείται από τίποτα. Δεν υπήρξε όμως κανείς από τους συμπρωταγωνιστές του που δεν τον ρώτησε πώς είναι το χέρι του.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί ανάμεσα στους 19 (παρακαλώ) ηθοποιούς της σειράς. Σε εκείνον επιφύλαξε και την μεγαλύτερη αγκαλιά της η Πηνελόπη Πλάκα η οποία έξω στα πηγαδάκια του πεζοδρομίου διηγόταν το πρόσφατο ατύχημά της. Όπως την ακούσαμε να λέει με παράπονο ήταν μόλις η δεύτερη μέρα που έβγαζε το αυτοκίνητό της στον δρόμο και αυτό που την σοκάρισε πιο πολύ, πέρα από το τρακάρισμα, ήταν η απάντηση του άλλου οδηγού στην τροχαία όταν τον ρώτησε πώς πέρασε το stop με τέτοια ταχύτητα. "Δεν περίμενα πως θα υπήρχε άλλος άνθρωπος".

Μέσα στην αίθουσα ο Μάριος Αθανασίου αποδείχτηκε μέγιστο πειραχτήρι αφού την ώρα που ο Ρένος Χαραλαμπίδης έδινε συνέντευξη στο Star εκείνος πήγε σκυφτός από πίσω του και άρχισε να του τσιμπάει τον πωπό! Μία, δύο, τρεις... Κι ο Ρένος εκεί προσηλωμένος στην συνέντευξη, ολοκλήρωσε την απάντησή του παρά την πλάκα του συναδέλφου του.

Είναι περιττό να σας πούμε όμως τί έγινε μετά και τα γέλια που ακολούθησαν ανάμεσά τους. Πηγαδάκι είχαν στήσει ο Πέτρος Μπούτος με τον Ρένο Χαραλαμπίδη και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη ενώ πιο δίπλα γύρω από τον Κώστα Βουτσά είχαν μαζευτεί σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι. Η Φωτεινή Τσακίρη, η Νικολέτα Καρρά, η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Αριέττα Μουτούση αλλά και η Ισαβέλλα Κογιεβίνα.

Όλοι οι ηθοποιοί ενώ είχαν δει μεμονωμένα κάποια κομμάτια από το μοντάζ είδαν μαζί μας το πρώτο επεισόδιο. Και οι αντιδράσεις τους κατά την διάρκεια της προβολής έδειξαν πολλά για την ικανοποίησή τους για το αποτέλεσμα. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος είχε ξεχάσει και το κράνος του στο καφέ όταν έφυγε για να κατέβει στην αίθουσα προβολής και του το έφεραν οι κοπέλες των Δημοσίων Σχέσεων του Mega, πραγματικά δεν σταμάτησε να γελάει έχοντας δίπλα του την Μαρία Κωνσταντάκη.

Πίσω του ο Πέτρος Μπούτος παρακολουθούσε κι αυτός ευχαριστημένος το αποτέλεσμα έχοντας δίπλα του την Πηνελόπη Πλάκα. Στον μπουφέ που ακολούθησε όλοι συζητούσαν το πώς τους φάνηκε η σειρά πόσο τους άρεσαν οι τίτλοι αρχής -που είναι ουσιαστικά κόμικ- και που τους είδαν σήμερα. Και όλοι δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους γι' αυτό που είδαν. Κατά την γνώμη μας δικαίως.

Στην προβολή του πρώτου επεισοδίου περάσαμε πραγματικά μια πολύ ευχάριστη ώρα. Η ελληνική διασκευή του Ισπανικού σήριαλ είναι -με βάση αυτό που παρακολουθήσαμε- καλή, οι ατάκες φρέσκιες, οι πρωταγωνιστές ως επί των πλείστων χαρισματικοί και το χαμόγελο που μας πρόσφεραν αβίαστο. Κι ας μην εμφανίστηκαν στην προβολή... με τα παντελόνια κάτω... Καλή τους αρχή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved