Σήμερα «Στην Πράξη» με την Σύλβια Κλιμάκη
Media

Σήμερα «Στην Πράξη» με την Σύλβια Κλιμάκη

H Σύλβια Κλιμάκη φιλοξενεί μία πολεμική ανταποκρίτρια, μία επιτυχημένη επιχείρηση, μία ηλεκτρονική πλατφόρμα και αθλητές του κανόε καγιάκ.

Όλα αυτά σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου στις 12.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αποδεικνύοντας «Στην Πράξη» ότι οι Έλληνες έχουν τη δύναμη να πάνε την Ελλάδα μπροστά. Η Σύλβια Κλιμάκη επισκέπτεται την εταιρεία καλλυντικών, η οποία χρησιμοποιεί για την παρασκευή των καλλυντικών της φρέσκα υλικά όπως φρούτα, βότανα, βούτυρα, ανθόνερα, αιθέρια έλαια. Επίσης παρουσιάζει την Groopio. Είναι η πρώτη ηλεκτρονική πλατφόρμα χρηματοδότησης δημιουργικών projects (Crowdfunding) στην Ελλάδα. Tο Crowdfunding ή αλλιώς «χρηματοδότηση από το πλήθος» είναι ένας νέος τρόπος χρηματοδότησης δημιουργικών ιδεών χάρη στη βοήθεια των χρηστών του διαδικτύου. Η κεντρική ιδέα βασίστηκε στο Crowdsourcing το οποίο χρησιμοποιείται για την παράθεση ιδεών από το πλήθος.
Το Groopio είναι ανοιχτό σε όλους, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και για όλων των ειδών τις καμπάνιες - δημιουργικές, επιχειρηματικές, ή εκστρατείες για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό. Η δημοσιογράφος συναντά την Μαρία Καρχιλάκη- πολεμική ανταποκρίτρια. Η δημοσιογράφος μιλάει για την πορεία της στο χώρο, την εμπειρία της στην εμπόλεμη ζώνη και τη νέα της προσωπική ιστοσελίδα. Η Σύλβια Κλιμάκη επισκέπτεται τον Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδας. Συνομιλεί με αθλητές αλλά και τον προπονητή της ομάδας που πρωτοπορεί στο κανόε καγιάκ εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved