«Sold Out» με Πέτρο Φιλιππίδη αυτό το Σάββατο!
Media

«Sold Out» με Πέτρο Φιλιππίδη αυτό το Σάββατο!

Ένα ακόμα τηλεοπτικό σαββατόβραδο είναι «Sold Out» με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Ο γνωστός δημοσιογράφος στη δεύτερη εκπομπή – αφιέρωμα, φιλοξενεί τον Πέτρο Φιλιππίδη και αναδεικνύει όπως μόνο ο ίδιος ξέρει, ξεχωριστές, αλλά και άγνωστες πτυχές της ζωής του καταξιωμένου ηθοποιού.

Mε την βοήθεια πλούσιου αρχειακού υλικού, ο Γιώργος Παπαδάκης δίνει την ευκαιρία στους παλαιότερους να θυμηθούν και στους νεότερους να απολαύσουν, τον αγαπημένο ηθοποιό μέσα από τις 18 φορές που είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή του, «Καλημέρα Ελλάδα». Οι τηλεθεατές, μεταξύ άλλων, θα ακούσουν τον Πέτρο Φιλιππίδη να μιλάει για τη νέα του κινηματογραφική επιτυχία «Ακάλυπτος» και θα παρακολουθήσουν ένα special backstage υλικό από την παράσταση «Υπηρέτης με δύο αφεντικά».

Λίγο αργότερα η παρέα μεγαλώνει, καθώς στο πλατό φιλοξενούνται φίλοι και συνεργάτες του γνωστού ηθοποιού, όπως: ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Κατερίνα Λέχου, η Θάλεια Ματίκα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Χρήστος Σιμαρδάνης, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Πάνος Βλάχος, ο σκηνοθέτης Χρήστος Δήμας και ο Χρήστος Θηβαίος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved