Πρεμιέρα στον Alpha με την Ζέτα Δούκα σε ρόλο παρουσιάστριας!
Media

Πρεμιέρα στον Alpha με την Ζέτα Δούκα σε ρόλο παρουσιάστριας!

Μία νέα εκπομπή έρχεται στον Alpha για να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τον καλύτερό μας εαυτό: Από την Κυριακή, 14 Απριλίου, και κάθε Κυριακή στις 15:50 κλείνουμε ραντεβού για ένα διαφορετικό Check up.

Ιατρικές ερωτήσεις που πάντοτε είχαμε αλλά ποτέ δεν τολμήσαμε να κάνουμε, απλές οδηγίες για καλύτερη υγεία, έγκυρες συμβουλές για πρόληψη και πρώτες βοήθειες, ιδέες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, tips ευεξίας και ισορροπίας είναι ορισμένα από τα θέματα τα οποία θα καλύψει η εκπομπή.

Οικοδέσποινα του Check up είναι η Ζέτα Δούκα, η οποία θα φροντίζει να μεταφέρει με εύληπτο τρόπο όλες τις εξελίξεις και τις ειδήσεις από τον χώρο της ιατρικής και του ευ ζην, ενώ θα συζητά και με προσκεκλημένους οι οποίοι θα μοιράζονται προσωπικές τους εμπειρίες. Μαζί της, μια σταθερή ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων επιστημόνων θα απαντά στα ερωτήματά μας και θα παρέχει αξιόπιστες πληροφορίες για όλα τα μικρά και μεγάλα ιατρικά, διατροφικά, ψυχολογικά, και άλλα ζητήματα που μας απασχολούν, μαζί και με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι θα προσκαλούνται στην εκπομπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved