Η απίστευτη περιπέτεια του Κώστα Παναγιωτόπουλου (Bar –Bar): «Τραυματίστηκα άσχημα κάτω από το δεξί μου μάτι, αλλά και στο φρύδι μου»
Media

Η απίστευτη περιπέτεια του Κώστα Παναγιωτόπουλου (Bar –Bar): «Τραυματίστηκα άσχημα κάτω από το δεξί μου μάτι, αλλά και στο φρύδι μου»

Ο Κώστας Παναγιωτόπουλος, ο γνωστός δημοσιογράφος με το ψευδώνυμο «Bar – Bar», γράφοντας στη στήλη του στο περιοδικό Λοιπόν περιγράφει την άτυχη στιγμή που τραυματίστηκε στο μάτι πολύ σοβαρά, αλλά και πως τον έσωσε το «μάτι» του Αλέκου Φασιανού.

«Την περασμένη εβδομάδα πήγα στο Badminton για να δω τους πολυδιαφημισμένους περιστρεφόμενους δερβίσηδες, αλλά έτσι όπως ανέβαινα τις σκάλες κι έφτασα στο σιδερένιο δάπεδο της εισόδου του κτιρίου, ξαφνικά, σαν να με χτύπησε κεραυνός , έπεσα κάτω μπρούμυτα με δύναμη. Σηκώθηκα και ξανάπεσα πιο δυνατά, σαν χταπόδι. Τραυματίστηκα άσχημα κάτω από το δεξί μου μάτι, αλλά και στο φρύδι μου, στα γόνατα μου αλλά και σε δύο μου δάχτυλα. Το αίμα άρχισε να τρέχει ποτάμι. Ήμουν κυριολεκτικά κατάμαυρος στο μισό μου πρόσωπο», περιγράφει και συνεχίζει: «Όχι μόνο εγώ, άλλα όσοι με είδαν σε αυτή τη κατάσταση, όπως και οι φίλοι που ήταν μαζί μου με διαβεβαίωναν ότι ήταν κακό μάτι. Την άλλη μέρα το πρωί βρήκα ένα γράμμα από τον καλό μου φίλο, Αλέκο Φασιανό. Και φαντάζεστε τη χαρά μου όταν είδα αυτή τη κάρτα με το ένα μάτι: «Αγαπητέ μου Κώστα, το μάτι αυτό είναι για το 2013, για να μη σε πιάνει. Αλέκος». Το μάτι της κάρτας του Φασιανού έκανε το θαύμα του. Αν δεν ερχόταν η κάρτα, μπορεί αυτή τη στιγμή να ήμουν στη ζωή. Σ' ευχαριστώ, Αλέκο, φίλε αγαπημένε μιας ολόκληρης ζωής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved