Οι Έλληνες έχουν τη δύναμη να πάνε την Ελλάδα μπροστά… «στην Πράξη»
Media

Οι Έλληνες έχουν τη δύναμη να πάνε την Ελλάδα μπροστά… «στην Πράξη»

H Σύλβια Κλιμάκη συναντά αθλητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος και δύο επιτυχημένες επιχειρήσεις, αποδεικνύοντας «Στην Πράξη» ότι οι Έλληνες έχουν τη δύναμη να πάνε την  Ελλάδα μπροστά.

Αυτή την Κυριακή παρουσιάζει τα εξής πρόσωπα:

Η Σύλβια Κλιμάκη πηγαίνει στην Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος (ΕΟΠΑ). Συνομιλεί με τους: Εβελίνα Ψάννη, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Παγκρατίου Δημήτρης Λάγγης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Παγκρατίου Γιάννης Λάγγης, Ομοσπονδιακός Προπονητής Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Γ.Γ Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου αθλήματος. Το Παγκράτιο συμπεριλήφθηκε στους Ολυμπιακούς αγώνες το 648 π.Χ. Ήταν το πιο δημοφιλές άθλημα στην αρχαιότητα. Οι παγκρατιστές έχαιραν ιδιαίτερης εκτίμησης κατά την αρχαιότητα, λόγω της εξαιρετικής δυσκολίας του αθλήματος. Η μυθολογία θέλει το άθλημα να προέρχεται από το Θησέα.

Η Σύλβια Κλιμάκη επισκέπτεται την εταιρεία cocomat, η οποία παράγει οικολογικής κατασκευής και λογικής στρώματα, λευκά είδη, έπιπλα για σπίτια και ξενοδοχεία και παρουσιάζει πως η χειροποίητη ελληνική ποιότητα κατέκτησε τον κόσμο.

Η δημοσιογράφος συναντά στην Δραπετσώνα τον Νίκο Γαβρίλη, τον ιδιοκτήτη του καταστήματος που φτιάχνει χειροποίητο χαλβά από το 1928. Ο κόσμος συνωστίζεται για να αγοράσει, ίσως τον καλύτερο του κόσμου, χαλβά. Ο ίδιος, με καταγωγή μικρασιάτικη, έχει κάνει σπουδές ναυπηγικής, που «ναυάγησαν» καθώς «αναδύθηκε» το μεράκι του για τον χαλβά.

Η Σύλβια συναντά την κα. Καψαμπέλη Κατερίνα που πηγαίνει σε σχολεία της Αττικής και μαθαίνει τους μαθητές τα μυστικά της κομποστοποίησης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved