Chef στον αέρα: Τι θα φάμε αυτή την εβδομάδα;
Media

Chef στον αέρα: Τι θα φάμε αυτή την εβδομάδα;

Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Chef στον αέρα», παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Περισσότερες συνταγές, περισσότερες γνώμες, περισσότερη νοστιμιά και δεκάδες ιδέες για την καθημερινή μας μαγειρική. Κάθε μέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις ή και τέσσερις συνταγές που γίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και σίγουρη επιτυχία! Συνταγές που καλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικές περιστάσεις.

Tη Δευτέρα 25 Μαρτίου μαγειρεύουν νόστιμα, καθημερινά φαγητά με τον Chef Ανδρέα Λαγό: κοτόπουλο με ντοματίνια, πατατούλες και τυρί στη γάστρα και κουνουπίδι που μαγειρεύεται και σερβίρεται ολόκληρο με μπέικον και κρεμμύδια! Η Ελένη φτιάχνει εύκολες ανιθόπιτες στο τηγάνι!

Την Τρίτη 26 Μαρτίου στολίζουν κέικ για να τα μεταμορφώνουν σε σπιτικές τούρτες! Η Όλγα Κωνσταντινίδου δείχνει τη συνταγή για μια νόστιμη επικάλυψη του σοκολατένιου κέικ και μια φραουλένια εκδοχή του κέικ βανίλιας! Ο Νεκτάριος Βουρίκης φτιάχνει εύκολα τρουφάκια αρωματισμένα με τσάι Ερλ Γρέι!

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου ο Chef Γκίκας Ξενάκης μαγειρεύει με σαλάμι αέρος με φουντούκι: φάβα με γλυκόξινη σάλτσα και τραχανότο με λάχανο, καυκαλήθρες και γιαούρτι! Η Ελένη φτιάχνει φιλέτο ψαριού με λαχανικά στον ατμό!

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου φτιάχνουν πρωτότυπα κλαμπ σάντουιτς! Ο Chef Κώστας Τζιτζικάκης ετοιμάζει κλαμπ με ελληνικά τυριά και χοιρινό φουαντρέ και γλυκό κλαμπ σάντουιτς με φρούτα και σάλτσα γιαουρτιού! Ο Chef Γιώργος Λαχανίδης φτιάχνει μια γρήγορη μακαρονάδα με παπαρδέλες και ψητά ντοματίνια!

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου μαγειρεύουν το ριζότο! Ο Chef Στέφανο Ρόσσι φτιάχνει ριζότο με ελληνικό προσούτο και φινόκιο και με το ριζότο που περίσσεψε ετοιμάζει ιταλικούς ρυζοκεφτέδες, τα ‘αραντσίνι’! Ο Ανδρέας Λαγός, που μαγειρεύει κάθε Παρασκευή στην στήλη της «άλλης εκδοχής», φτιάχνει μαριναρισμένα φρούτα με βαλσαμικό ξύδι και σπιτική μαρέγκα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved