Η Ιωάννα Τσολομίτη αποκαλύπτει τους λόγους της αποχώρησής της  από την εκπομπή «Μες την καλή χαρά»
Media

Η Ιωάννα Τσολομίτη αποκαλύπτει τους λόγους της αποχώρησής της από την εκπομπή «Μες την καλή χαρά»

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ιωάννα Τσολομίτη δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της εκπομπής «Μες την καλή χαρά».

Η μαγείρισσα έμαθε από την παραγωγή ότι η συνεργασία τους διακόπτεται. Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με την Ιωάννα Τσολομίτη, η οποία αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους δεν είναι πλέον στην εκπομπή. «Είναι αλήθεια ότι σταμάτησα από την εκπομπή και μην σας φαίνεται παράξενο. Ήθελα να φύγω πριν τα Χριστούγεννα που κάηκε το μαγαζί μου»


- Είχε συμβεί κάτι το οποίο σας είχε στενοχωρήσει και δεν θέλατε να συνεχίσετε;
«Είχα άψογη συνεργασία με όλους και απορώ γιατί γράφονται διάφορα πράγματα. Δεν είμαι καλά ψυχολογικά αυτή την περίοδο και δεν μου αρέσει να δίνω αναφορά τι κάνω στην προσωπική μου ζωή».

- Κάποια δημοσιεύματα έγραψαν ότι η συμπεριφορά σας ήταν «εριστική»
« Μπορεί ο κόσμος να δει μέσα από τις εκπομπές αν η συμπεριφορά μου ήταν εριστική ή όχι. Δεν είχα με κανέναν τίποτα. Ήθελα να φύγω από την εκπομπή γιατί κάηκε το μαγαζί μου και δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και όταν σταμάτησε η αρχισυντάκτρια δεν είχα και λόγο να μείνω»

- Πληροφορίες θέλουν την προηγούμενη εβδομάδα κατά την διάρκεια ενός διαφημιστικού διαλλείματος να έγινε ενας έντονος διάλογος ανάμεσα σε σας και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
«Όχι όχι δεν έγινε τίποτα τέτοιο. Απορώ ποιος τα βγάζει αυτά . Είναι όλα ψέματα και τα διαψεύδω. Δεν είχα κόντρα με την Σπυροπούλου. Αυτό είναι ένα φοβισμένο πλάσμα που προσπαθεί να επιβιώσει. Εγώ ήμουν ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Είχα πολύ καλές σχέσεις με όλους . Η εκπομπή είναι χαριτωμένη και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Μέχρι και οι ψιλοτσακωμοί που υπάρχουν είναι φυσιολογικοί και εγώ ποτέ δεν είχα πάρει μέρος σε αυτά. Εγώ είμαι σεφ και όλα αυτά τα χρόνια τους έκανα νούμερα με αγαπάει το κοινό γιατί είμαι αυθεντική. Εγώ στεναχωρήθηκα γιατί σκέφτομαι ότι αν έρθει κάποιος και δεν κάνει νούμερα θα φταίω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved