Τι θα μαστορέψουν σήμερα στα «Μαστορέματα»;
Media

Τι θα μαστορέψουν σήμερα στα «Μαστορέματα»;

«Μαστορέματα» με έξυπνες ιδέες και προτάσεις στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 16.00.

Με την πίστη ότι «όλα είναι στο χέρι μας» , η Φιλίππα και ο Άγγελος συνεχίζουν τις ...δημιουργικές παρεμβάσεις τους στα σπίτια της πόλης. Προτείνουν λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και δίνουν πρακτικές συμβουλές που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και το χώρο μας πιο όμορφο και λειτουργικό.
Η Φιλίππα δείχνει πώς κόβουν τα μεγάλα ξύλα για τις κατασκευές, αλλά και πώς αλλάζουν την μπαταρία του μπάνιου χωρίς να... στάξει ούτε σταγόνα.
Ο Άγγελος σχεδιάζει και κατασκευάζει με απλό και κατανοητό τρόπο ένα τραπέζι τηλεόρασης, εξηγώντας τα μυστικά των επίπλων αυτού του είδους, που εκτός από το να είναι εντυπωσιακά, πρέπει και να καλύπτουν συγκεκριμένες εργονομικές ανάγκες.
Τέλος, προτείνουν έναν εύκολο και οικονομικά προσιτό τρόπο για να αλλάξει όψη και διάθεση η κουζίνα ενός σπιτιού: Κατασκευάζουν έναν μακρόστενο πολυχρηστικό πάγκο που μπορεί είτε να υποκαταστήσει είτε να συμπληρώσει το κλασικό τραπέζι και τον συμπληρώνουν με έναν μαυροπίνακα για να φιλοξενεί τις σημειώσεις και τα μηνύματα όλης της οικογένειας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved