Φισφής-Τριανταφυλλίδου: «Η τηλεοπτική φτώχεια είναι συνεπακόλουθο της όλης κατάστασης που επικρατεί»
Media

Φισφής-Τριανταφυλλίδου: «Η τηλεοπτική φτώχεια είναι συνεπακόλουθο της όλης κατάστασης που επικρατεί»

Οι δουλειές που βγαίνουν στον αέρα μετριούνται στα δάχτυλα. Η κατάσταση αυτή θλίβει ή πανικοβάλλει τον Λάμπρο Φισφή και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου;

«Δεν μπορούμε να πούμε πως μας θλίβει αυτή η τηλεοπτική φτώχεια, γιατί είναι συνεπακόλουθο της όλης κατάστασης που επικρατεί. Είναι λογικό... Την ώρα που καταρρέουν τα πάντα, δεν μπορεί η τηλεόραση να είναι ούτε στον κόσμο της, ούτε αλώβητη. Από την άλλη, φυσικά και μας πανικοβάλει η... ερημιά που επικρατεί, γιατί δεν υπάρχουν δουλειές και όλοι οι ηθοποιοί είναι άνεργοι, με την αβεβαιότητα να χτυπάει κόκκινα» τόνισαν στο TV Έθνος.

Στην καθημερινότητά τους, πώς αντιμετωπίζουν την κρίση; «Με ψυχραιμία και με κουράγιο. Έχουμε αποφασίσει να μην το βάλουμε εύκολα κάτω.»

Η κρίση είναι αυτήν τη στιγμή ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τους νέους; «Δεν πιστεύουμε πως η κρίση είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των νέων. Ο μεγαλύτερος εχθρός τους είναι το να σταματήσουν να ονειρεύονται. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καταστροφή από το να υπάρχουν γύρω σου 18χρονα παιδιά που πιστεύουν ότι δεν έχουν αύριο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved