"Κόβεται" ο Γιώργος Παπαδάκης από το «Sold Out»;
Media

"Κόβεται" ο Γιώργος Παπαδάκης από το «Sold Out»;

Μάλλον «ξεπούλησε» νωρίς η νέα εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, Sold Out στον Ant1.

Ο παρουσιαστής κλείνοντας την σημερινή του εκπομπή είπε χαρακτηριστικά: «Ο χώρος ο μοναδικός ο δικός μου, ο χώρος που εγώ τη βρίσκω είναι εδώ η ενημέρωση... το άλλο είναι κάτι περαστικό και γρήγορο». Μια ατάκα που ερμηνεύεται με πολλούς τρόπους αφού αφήνει να εννοηθεί πως δεν... «τραβάει». Την ίδια ώρα η Αφροδίτη Γραμμέλη με άρθρο της στο vima ούτε λίγο ούτε πολύ αφήνει να εννοηθεί πως η εκπομπή οδεύει προς το τέλος της. Η ίδια έγραψε: «Είναι λυπηρό για ένα κανάλι να ζητά στήριξη και όταν αυτή έρχεται να δείχνει απροετοίμαστο. Ο ΑNT1 ζήτησε από τον Γιώργο Παπαδάκη να παρουσιάσει την βραδινή εκπομπή «Sold out» γιατί αφενός δεν υπήρχαν περιθώρια να βρεθεί άλλος παρουσιαστής που να είναι τόσο δυνατό όνομα αφετέρου δεν υπήρχε μπάτζετ. Ο δημοσιογράφος δέχθηκε, και μάλιστα με χαρά, να στηρίξει το κανάλι, την προσπάθεια, και σίγουρα τον φίλο του Στρατή Λιαρέλλη, γενικό διευθυντή τηλεόρασης, ο οποίος ομολογουμένως καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να "βγάλει από τη μύγα ξύγκι".
Από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως επρόκειτο για προχειροστημένη παραγωγή, για λάθος κόνσεπτ με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ένας επαγγελματίας όπως ο Παπαδάκης. Ούτε οι καλεσμένοι βοήθησαν, ούτε η υπερπροβολή που επιχείρησε το κανάλι του Αμαρουσίου, ούτε οι διορθωτικές κινήσεις που έμοιαζαν με σπασμωδικές. Πρόκειται για μία βαρετή εκπομπή με περιεχόμενο που στερείται ενδιαφέροντος.
Θα αναρωτηθεί κάποιος αν φέρει ευθύνη ο δημοσιογράφος. Ως ένα βαθμό ναι. Αλλά σε εποχές που δύσκολα λες όχι στον εργοδότη σου και βάζεις και πλάτη για να βοηθήσεις αν χρειαστεί, τότε η ευθύνη ναι μεν υπάρχει, αλλά είναι πολύ μικρότερη. Κατά καιρούς τα στελέχη του ΑΝΤ1 διαψεύδοντας τις φήμες περί αποχώρησης του Γιώργου Παπαδάκη από το κανάλι συνήθιζαν να δηλώνουν πως «δεν εκποιούν τις αξίες τους». Ελπίζω αυτό να λειτουργήσει και τώρα αν και είναι σχεδόν βέβαιο πως το «Sold out» θα συνεχίσει το πολύ για κανά δυο εκπομπές ακόμη να έχει τον ίδιο παρουσιαστή. Ο δημοσιογράφος σε μία προσπάθεια να προστατεύσει τον εαυτό του και την δουλειά του στην πρωινή ζώνη, όπως όλα δείχνουν, αποχωρεί σύντομα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved