Γιώργος Παπαδάκης: «Να φύγουν όλοι οι διευθυντές και να έρθουν καινούργιοι σε όλα τα “μαγαζιά”»
Media

Γιώργος Παπαδάκης: «Να φύγουν όλοι οι διευθυντές και να έρθουν καινούργιοι σε όλα τα “μαγαζιά”»

Η δήλωση του Σταμάτη Μαλέλη «Θέλω να φύγουν όλοι οι παλιοί και να μπουν οι καινούργιοι. Και όχι μόνο στο Star. Να συμφωνήσουμε όλοι οι διευθυντές» πώς φάνηκε στον Γιώργο Παπαδάκη;

«Θα απαντήσω στον Σταμάτη Μαλέλη να φύγουν όλοι οι διευθυντές και να έρθουν καινούργιοι σε όλα τα «μαγαζιά». Καινούργια μυαλά, Σταμάτη. Σκουριασμένα μυαλά διευθυντών δεν θέλουμε. Θα συνεννοηθούμε να διώξουμε όλους τους διευθυντές. Λοιπόν, ο Σταμάτης Μαλέλης ξέρει ότι τον αγαπώ και προφανώς δεν αναφερόταν σ’ εμένα. Ξέχασε να συμπληρώσει «να φύγουν όλοι οι παλιοί εκτός του Παπαδάκη» τόνισε στο TV Glam.

Το περασμένο καλοκαίρι δημοσιεύματα τον ήθελαν ακόμη και να αποχωρεί από το κανάλι λόγω των μειώσεων. Τι απαντά; «Πέρυσι υπήρχε μια πικρία σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση με αξιοπρέπεια της δουλειάς. Και αντιμετωπίστηκε αξιοπρεπώς. Για μένα η δουλειά μου είναι οι συνεργάτες μου. Λένε ότι τους φωνάζω και τους καταπιέζω. Αλλά τους αγαπάω. Και αν δεν τους αγαπούσα, δεν θα ήμουν με τα ¾ κουμπάρος. Από την εκπομπή έχουν περάσει 254 άτομα τα οποία κάνουν αυτή τη στιγμή καριέρα.»

Αν ήταν δύσκολο το καλοκαίρι που πέρασε, πώς θα είναι αυτό που έρχεται; «Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερο. Εμείς έχουμε δώσει δείγμα γραφής, έχοντας κάνει φοβερή οικονομία. Είναι χυδαίο να μιλάω για μειώσεις μισθού όταν υπάρχουν 1.400.000 άνεργοι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved